Uuu ai do jet me i lumturi ne bot![]()
Po mua kush do me puthhahaahahahah puc un tyjaaa
E bejm corrier ....cost: 1006042 said:Cfare ben ti ?? Une me ate nje nje zyre jooo
una te puc e dhe tyjaPo mua kush do me puth![]()
Ty do te mallkoj se mua jo
A ju te leni pa martu komshit
Jom tu ik pun sme mbaruat , reklam per te mire nga une mos prisni![]()
Hahaha pse jo? Nuk haje njerez,pastaj nuk ke pse te ndihesh e kerrcenuar sepse te thash e kam gjysmen time edhe sdo merja kurr guximin tju ngacmoja.keshtu scadarso vendin e duaCfare ben ti ?? Une me ate nje nje zyre jooo
Llogarit tek une, kam dosjen gati sille neser ta shikojme,a ka ndonje preferenc tjeterTy do te mallkose mua jopréférence tjee leni pa martu komshit
Jom tu ik pun sme mbaruat , reklam per te mire nga une mos prisni![]()
Nuk e diE bejm corrier ....
Po mua kush do me puth![]()
Po ok, por do kesh nje tavoline n korridor recepsionist !Hahaha pse jo? Nuk haje njerez,pastaj nuk ke pse te ndihesh e kerrcenuar sepse te thash e kam gjysmen time edhe sdo merja kurr guximin tju ngacmoja.keshtu scadarso vendin e dua![]()
Po ti der dje me kerkoje muaHahaha pse jo? Nuk haje njerez,pastaj nuk ke pse te ndihesh e kerrcenuar sepse te thash e kam gjysmen time edhe sdo merja kurr guximin tju ngacmoja.keshtu scadarso vendin e dua![]()
Po kur me refuzoje ne menyre kategorike cte beja te rrija? Jo e joPo ti der dje me keroje muaeh ca jeni ju meshkujt sot doni nje e neser nje tjeter
![]()
hahaaaahhahahhhahahUne po iki scadarsko ta le ty zyren , u merzita tani sme do kush
Jooo mos ikkkkkk,te duam ne si zyreeeeeUne po iki scadarsko ta le ty zyren , u merzita tani sme do kush
more ti akafen kur do na e japeshHahaha pse jo? Nuk haje njerez,pastaj nuk ke pse te ndihesh e kerrcenuar sepse te thash e kam gjysmen time edhe sdo merja kurr guximin tju ngacmoja.keshtu scadarso vendin e dua![]()
Hahaha te cuditshme jeni edhe ju femrat kur ju duan thoni joooo pastaj ankoheni se nuk ju duanUne po iki scadarsko ta le ty zyren , u merzita tani sme do kush
First love rri e para.....[/quote]Forêt love="El@, post: 1006027, member: 13259"]Ti ngaqe tropojane nuk po vendos te te mare ke ik nga rruga fare