Re: Zot qe gabon ?
Kush jam une ? Une jam nje nga ata qe ti as nuk i koncepton dot, une jam njeriu i PERSOSUR, dhe si i tille kam nje vizion te plote mbi realitetin e gjerave /pf/images/graemlins/smile.gif ( A me beson ti mua kur them se une jam nje PROFET i ri ? ... i nje Zoti te ri ? Ne fund te fundit, ti zotin tend nepermjet librave e ke njohur, dhe librat jane shkruar per bemat e profeteve, tellalleve. Pra ti s'ke prekur ndonjehere qofte 1 gje hyjnore, vetem gjerat njerezore ke pare, jetuar, dhe ke imagjinuar si te shenjta. Budalla! ( Ketu aplikojme formulen Gysjane /pf/images/graemlins/lol.gif )
Mire me mua qe me paska dhene jeten, dhe ma paska bere kete te sigurte duke e bere nenen time te meshirshme qe te me rriste me mire, po me ata femijet ne Palestine e ne Irak ca ka bere ky Zot maskarai yt ? ( Ku e di ti qe une nuk jam nje Profet i ri ? I nje Zoti te ri mbase... ne fund te fundit, Zotin ti e ke njohur vetem nepermjet librave, se ty s'te ka bere ndonje te mire. Dhe librat jane shkruajtur per/prej profeteve, pra deri ketu, duhet te jesh dakord qe s'ka asgje hyjnore por te gjitha jane NJEREZORE )
Dhe ketu mbaron referimi im ndaj shkrimit tend.
Tani le ti rikthehemi temes. Nuk pashe qofte 1, 1 te vetem nga ju FILOZOTET /pf/images/graemlins/lol.gif qe te kundershtonte me FAKTE dhe me PROVA ate qe kam pohuar une ne fillim te temes. Ore kur them asnje, them ASNJE FARE. Ju dini vetem te vini ketu e te me thoni qe zoti eshte i madh, i plotfuqishem, i meshirshem, dhe qe e ka mbaruar universitetin me te gjitha 10 /pf/images/graemlins/lol.gif . A jeni ne gjendje te diskutoni si njerez dhe jo si dele, se me dukeni te gjithe si nje kor bretkosash qe vetem guak-guak dine te bejne. Apo ju djeg miza aq shume sa vini ketu e tentoni te beni rremuje ? Gysi, qe e ka patur zakon te beje romane ne cdo teme qe cikte Zotin, ketu ka ardhur vetem per te ofenduar, e nqs nuk ka gje per te thene ai, qe eshte me i kulturuari nga ju qorrat e tjere, atehere i bie qe edhe ai vete, mendon se pergjigja ndaj pyetjes se kesaj teme, eshte PO. Apo jo Gyske ? /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Atij poetit i lumte pena /pf/images/graemlins/wink.gif... se me dole ne shteg. Dua te analizoj ate vargun e atij : Jo cdo gje qe eshte e bardhe ( Zoti ne kete rast ) eshte dhjam, dhe jo cdo gje qe eshte e Zeze ( Djalli ) eshte qymyr. Kjo do te thote qe Zoti s'eshte aq i mire, dhe Djalli s'eshte aq i keq /pf/images/graemlins/wink.gif