ZERO TOLERANCE !!

Elian

Primus registratum
Re: ZERO TOLERANCE !!

FALKO, nuk duhet te jete KLPD te veje rregull, duhet te jeni ju vete te toleroni ka i cike ... ja dilni dot?

Ju akoma se kuptoni qe e sillni chatin rreth nje personi .. si ai mashkulli i verbuar nga dashuria, qe sjell boten rreth vajzes qe do. (qekam ba poet /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Gtihsesi ajo qe dua te them, eshte se duhet te jeni ju vete ata qe i mbyllin problemet.
Po shkoi problemi deri te KLPD, atehere nuk ka me zgjidhje paqesore. Problemi u shtrua ne nje rank me lart ... per nje qellim te caktuar. Denimin e atij qe gaboi.

H

harap

Guest

Falko bej nje gabim edhe shife se kush te gjykon.
vendimet i marrim bashke edhe shkeljet e tua e te kujdo tjeter sdo lejohen kete e perseris.

mos te te vij keq kur te them se nuk di se ashtu qendron e verteta.po ti ske as deshire te mesosh e te bindesh vetem te ngulesh kembe ne tenden mgjs e ke gabim.
meso ca gjera qe te takojn edhe pastaj hajde e na trego se si do vendoset.mgjs ketu kemi edhe ne ca gabime ne zgjedhjen e personave qe me kalimin e kohes do perpiqemi ti rregullojme.

Elian

Primus registratum

Tani, kam logs te muhabetit qe bame ne chat. Ti hedh ketu? Dhe te leme te gjykojne te tjeret. Ok?

H

harap

Guest

Elian akoma se keni marre vesh qe bisedat private mbesin private.ti nxjerri po skane asnje vlere se jane diskutime private po edhe aty se di nga ke nxjerr idene e klaneve???tema po diskutohet ketu.
Fjala klan do thote te krijosh nje grup kunder nje grupi dhe ne kete rast se di kush po kerkon te beje diçka kunder ircop.

Elian

Primus registratum

Logs nuk ka /pf/images/graemlins/tongue.gif per ju qe po i pritshit /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Gjithsesi une vazhdoj te ritheksoj se po vazhdut me llafe te mdhaja ... nuk keni me dale kerkund.

Ps: Harap, ne aspektin e SOP, ty nuk te takon me gjyku FALKOn /pf/images/graemlins/tongue.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

My,Myself and I ate kryepolic e kam lexuar shume kohe me pare dhe besoj po ta lexosh dhe njhere do ta kuptosh pse e kam perdorur ... ka qene thjesht per te renditur dicka dhe e bere ne menyre figurative ...pasi jo vetem veten time po dhe sop-et e tjere i kam rreshtuar te ata qe jane ne ndihme te userave dhe aop-ve
pra nuk e kam perdorur per ti rritur vlera vetes megjithate cdo njeri ka opinionin e vet une timin e kam dhene ..cdo njeri ta kuptoje sipas menyres se tij te gjykimit une ne kete teme nuk shruaj me
Thnx per mirekuptimin.KELTI!

Elian

Primus registratum

KELTI, te perdoresh nje fjale te tille per kete rast eshte teper e ekzagjeruar, dhe ti e ke gabim, dhe vazhdon me kete gabim .. duke kerkuar te justifikohesh.
Ne fakt nga nje ane nuk eshte faji jot .. keshtu e ke kuptu ti konceptin SOP.

IgLi

Primus registratum

KLPD :

Pyetjen tende nese do te kisha hequr aksesin Sop nqs nuk do te kisha qene admin, mund ti pergjigjem me PO. Ne te gjitha shkrimet ne kete forum nuk kam shkruajtur qe Eri_2 ka pasur te drejte.
Me ke keqkuptuar. Qellimi i pyetjes time nuk ishte te nxirrte ne pah qe ti e ke marre masen kunder meje sepse kundershtova nje IrcOp. E dime qe masa u mor se une kercenova serverin. Prandaj eshte pyetja ime, nese nuk do te ishe Admin, nese nuk do te ishim ne kete server, do te ishte marre kjo mase kunder meje. Pra kemi nje gershetim te kompetencave te tua. Une bej nje gabim ne server, dhe ndeshkimin e marr per dhomen, per te cilen ti vete thua qe une kam dhene shume.

Persa i perket fjaleve te Falkos. Kuptojeni mire o njerez, se mbase nuk ka folur qarte, behet fjale per fuqite e nje Oper-i dhe te nje SOp-i ne nje kanal ku i pari nuk ka access. Dhe le te beje Briiigi Kick-e e Ban-e ne dhome sa ti doje qejfi.. kjo eshte nje thyerje flagrante rregullash.

Elian :

NJe keshille per IgLin:
Edhe pse te jap te drejte ne te gjithe ankesat e tua, pervec deklarates per hudhjen ne ere te serverit, dhe ... nuk ka hudhje ne ere vetem me gjera eksplozive (pra ketu vazhdon te kercenosh), nuk te jap te drejte tek fakti qe dikush te shajti ne privat (ishalla jam gabim), dhe ti e bere ban. Ky eshte i vetmi gabim i joti, i cili tregon te ngjesh ate .... duhet pak profesionalizem (qe thote visi).
Absolutisht nuk kam bere Ban per te sharat ne privat!! Shihi mire logset qe kam nxjerre ne temen e tjeter e do vesh re qe kam thene : Nuk bera asgje per te sharat ne privat, por bera ban kur ai tha ne main nje fraze qe s'ia vlen ta permend prap ketu (e ke pak me lart).

HaRaP

Falko
e kishim fjalen per grade nderkohe qe Visi skishte shkruar akoma.
po ty ste ve faj se aq di.
ta kesh ca te duash Iglin.akoma se ke marr vesh se nuk ecet me me miqesi???
ai e meritonte heqjen edhe ndonje mase tjeter kunder ip se tij si armike e serverit .
Sa patetik qe je.

H

harap

Guest

Igli pse kerkon qe te marresh me vete edhe te tjere??ne vend qe tu thuash atyre mos u sillni si une kerkon ti marresh me vete??

Al-Punk

Still here

Mendimin tuaj shpreheni vetem njehere! Diskutimet e tjera lerini per ne chat!

Admirali

Primus registratum

Mesa po shoh, kjo teme nga nje debat mbi sjelljen e Igli dhe eri_2, qenka shnderuar ne nje debat te nxehte midis Sop, IRCop, Admin. E zgjatet temen e bete terkuze fare.

A

Adami

Guest

Sa te papritur qe jeni ju adminet/moderatoret e albforumit.Ku jane pijet njehere e naj cope djathe sa me shty rakine se na u tha gurmazi.Edhe nje orkester tip gazeli nuk kishte per te qene keq.Eliani mendoj qe duhet te merret me kete organizim /pf/images/graemlins/smile.gif
..................................................
Me respekt Adami

IgLi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]Igli pse kerkon qe te marresh me vete edhe te tjere??ne vend qe tu thuash atyre mos u sillni si une kerkon ti marresh me vete??[/qb]
Per ca e ke fjalen???

Mandi : Ketu u nis ketu le te mbaroje, ne chat eshte e veshtire te gjejme njeri tjetrin.

Juir

Forumium maestatis

Nje fjale se po e zgjasni shume duke kapur njeri tjetrin e secili mbron te "drejten" e tij e "ndopak" shokun:

KLPD veproi mire???Po.
Hierarkia eshte?Po
Duhet te jete???Po.

Ne nuk marrim vesh ndryshe,nqs njeri nuk na bie ne koke.

Mbylleni kete teme,sepse kush i lexon qesh.Veprovi mire e pike.Menjdemadhesine lerini,kush jam une apo kush je ti.Inatin hiqeni,hyni ne chat per te bere qef,e ata qe kane acc kur jane me @ te respektojne rregullat.Tani qe po zgjatni eshte kote,te gjithe me logse qe i kam ketu apo aty.

terpervetezotimertegjithe

Primus registratum

harapo ben nje gabim FATAL naqe /pf/images/graemlins/wink.gif qe paragjykon shume shpejt robt kurre mos e bej ate gabim
se gjithkush gabon ti une ai ajo etj etj ashtu si une si igli si dikush tjeter
dhe nje gje tjeter mos me thauj mua ska te beje MIQSIA se eshte komplet e kunderta ok lale se tani ne kete moment po llogjikoj nje cik me mire une e di se ca do shkruaqsh qe une shkruaj budallalliqe ndoshta per te gjithe juve ashtu eshte po te gjithe e din qe une kam te drejte
shif mire se ca behet mos u merrni kot me llafe ne forum se sdo nxirrni gje ne drite se pak a shume njifemi te gjithe njeri me tjetrin dhe gjithkujt ketu i duket vetja inteligjen dhe i pakapshem dhe kjo eshte nje fakt ok lale keshtu te LUTEM SHUME MOS PARAGJYKO NJERI

terpervetezotimertegjithe

Primus registratum

harapo ben nje gabim FATAL naqe /pf/images/graemlins/wink.gif qe paragjykon shume shpejt robt kurre mos e bej ate gabim
se gjithkush gabon ti une ai ajo etj etj ashtu si une si igli si dikush tjeter
dhe nje gje tjeter mos me thauj mua ska te beje MIQSIA se eshte komplet e kunderta ok lale se tani ne kete moment po llogjikoj nje cik me mire une e di se ca do shkruaqsh qe une shkruaj budallalliqe ndoshta per te gjithe juve ashtu eshte po te gjithe e din qe une kam te drejte
shif mire se ca behet mos u merrni kot me llafe ne forum se sdo nxirrni gje ne drite se pak a shume njifemi te gjithe njeri me tjetrin dhe gjithkujt ketu i duket vetja inteligjen dhe i pakapshem dhe kjo eshte nje fakt ok lale keshtu te LUTEM SHUME MOS PARAGJYKO NJERI se ste takon as ty as mua as kerkuj dhe per sa i perket IP-se e ke shume gabim shif mire se kush ben reklame per servera se sjam as une asi ip 195 sic thua ti po jane aopppppppppppp tek ndihma qe bejne reklame per servera dhe smerren masa KAQ KISHA UNE THNX
PS i di komentet qe do vijne mbrapa shume mire se ca do jene po une e di qe jam ne te drejte sidoqofte shnet e pare te gjithve /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Al-Punk

Still here

Igli zhurma e madhe largon perqendrimin.
Per mendimin tim tema eshte me mire te mbyllet ketu!
Askujt nuk do i behet padrejtesi dhe networku po ashtu do respektohet.

IgLi

Primus registratum

Dakort me ty Mandi, por dua dhe nje pergjigje nga KLPD per pyetjen qe i bera te qarte, dhe pastaj mund ta mbyllesh. Dhe njehere po shpjegoj qe denimi im eshte njesoj sikur te denosh nje hajdut per vrasje...

Emanuela

Forumium praecox

HaRaP me vjen shume keq per ty.

Me vjen shume keq se e di qe je te kryesoret e serverit, dhe qe mendon dhe pergjigjesh ashtu /pf/images/graemlins/frown.gif
Nejse une do flas me gjate heren tjeter per shume gjera cka ndodhin ketu se kam qene vete prezente.
Ciao.

Emanuela

Forumium praecox

Mandi tema eshte me mire te mos mbyllet ketu, se ka akoma mendime dhe besoj se duhen te repsektohen ato.
FLM