ZERO TOLERANCE !!

A

Adami

Guest
Re: ZERO TOLERANCE !!

Emanuela, me e qarte pak se na hutove. Mos te te vije keq per njeri por hudh logse dhe mendimet tuaja.
..................................................
Me respekt Adami

Admirali

Primus registratum

Dhe sa duhet te vazhdoni me kete teme aman, se late nam, a ka moderatore ketu apo jo, se e bote lemsh kete problem

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga IgLi:
[qb] Dhe le te beje Briiigi Kick-e e Ban-e ne dhome sa ti doje qejfi.. kjo eshte nje thyerje flagrante rregullash.

[/qb]
???????
mund te ma shpjegosh te lutem? sepse u hutova, dhe se di ta marr per keq a per mire, a te mos e marr parasysh fare?!?!?!

RaVeR

Primus registratum

Mua personalisht nuk me plas shume per temen ..... por doja te shtoja vetem nje gje te fundit .... sic vijon me poshte ...

[/b] O RRAPE o kokeQEN [/b]

e thashe ....

ikni edhe jetoni normalisht si gjithe rrobte e tjere mos e bazoni jeten online mer .... mos shkruni mrapsh se nuk kam per ta pare me ...

Elian

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]
Fillimisht postuar nga IgLi:
[qb] Dhe le te beje Briiigi Kick-e e Ban-e ne dhome sa ti doje qejfi.. kjo eshte nje thyerje flagrante rregullash.

[/qb]
???????
mund te ma shpjegosh te lutem? sepse u hutova, dhe se di ta marr per keq a per mire, a te mos e marr parasysh fare?!?!?![/qb]
Te permenda une i pari duke marre nje shembull. Meqe u kujtova qe ti ke loc-op (shef ti sa te mendojme ne /pf/images/graemlins/tongue.gif ) mora nje shembull.
"Faji" eshte imi. Na e bej hallall

I

insane

Guest

eliani tha: respektoni njeri tjetrin , mesohuni te toleroni... etj etj

jam dakort me ate.

dikush eshte i bezdisshem, mos i flit shume, mbaje te shkurter mardhenjen.

dikush eshte person me karakter fantastik po sdi komanda, tolero; me mire nje person i mire i cili afron user se sa nje profesionist ne komanda qe sdi te thote HI.

diksuh eshte gjaknxehte, thuajini te jete me i qete nese sdo, pune e madhe per punen qe ka bere ne kanal, diksuh tjeter mund te bej te njejten pune dhe me me gjakftohtesi.

sic u tha. chat eshte per kenaqesi kur kthehesh nga puna dhe ke punuar 8 ore apo ke qene ne klase dhe ke nevoj te clodhesh, te flasesh me miq. dhe te besh miq te rinj. harrojini zenkat , nganjehere me duket sikur jam rikthyer ne 8 vjecare.

qofshi mire dhe ju uroj chat te mbare /pf/images/graemlins/wink.gif

klodid

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb]Igli zhurma e madhe largon perqendrimin.
Per mendimin tim tema eshte me mire te mbyllet ketu!
Askujt nuk do i behet padrejtesi dhe networku po ashtu do respektohet.[/qb]
Kjo po qe eshte pergjigja me e bukur qe kam degjuar...
Shume e drejte ketu askujt nuk i behet padrejtesi....

PANTHERA

Primus registratum

Currikulum Vitae Dr.PANTHERA :

VITI I PARE I NE CHAT

1. mbi 30 sherre ne vitin e pare ne chat
2. mbi 20 here humbje dhe ridhenje accessi
3. sharje dhe ofendime te panumerueshme
4. abuzime plot me cte kisha ne dore

Viti prezent ne chat:

1. 2 sherre te vockla qe mbyllen kollaj
2. 1 pezullim nga detyra dhe rifillim i saj
3. nja 2 ofendime falkos...
4. boll me kaq

gati gati me ka marre malli epr te kaluaren cuna :pPP Tung! Visi, Mandi, Drini

PANTHERA

Primus registratum

ahhh harrova te them dicka. kur flitet per drejtesira etj etj Sop-a dhe Ircop-a, sikur u vendos qe asnje ircop nuk do kete access sop ne asnje kanal. Atehere cfare ben FALKO tek Sherbimet? ose cfare ben falko SOP akoma te shqiperia? nuk e dija qe tek sherbimet beheshin kurse private operi..

B

briiigi

Guest

fakir, vetem per sherre ke qene, tani je zbutur eee? /pf/images/graemlins/tongue.gif
niceeeeeeeeee

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PANTHERA:
[qb]ahhh harrova te them dicka. kur flitet per drejtesira etj etj Sop-a dhe Ircop-a, sikur u vendos qe asnje ircop nuk do kete access sop ne asnje kanal. Atehere cfare ben FALKO tek Sherbimet? ose cfare ben falko SOP akoma te shqiperia? nuk e dija qe tek sherbimet beheshin kurse private operi..[/qb]
Tek #shqiperia eshte nje Sop-Admin nje Sop-services admin edhe nje Sop-local IRCop qe jam une, keshtu qe ti flet pa baza fare. Vetem kelti eshte Sop pa acess IRCop sepse Ami- ka kohe qe nuk vjen me keshtu jemi vetem 4 sop.
Une ty kurse IRCop tek sherbimet nuk te kam kerkuar keshtu qe rri i qete sepse jane pergjegjesira qe nuk bien mbi ty.
Keshtu vazhdo se je OK. Koha do te te tregoje vendin qe te perket.

Me sa pashe *Toleranca zero* do te ishte per te gjithe. te shikojme si do te vazhdoje.

klodid

Primus registratum

Ciao Panthi ..

Eehehe e bere curiculiumin tat ti fakir mos me beje te qis timin une se nxihet fare ketu /pf/images/graemlins/smile.gif ..

Ehh medet medet po na mbyt drejtesia ne kete Network cfare beni mer beni ndonji padrejtesi se do u han me sy pastaj ...

PANTHERA

Primus registratum

PO mire mo FALKO, koha mua me ka treguar per 5 vjet me rradhe, po ty cte ka treguar o i shkrete? mos me bej te shpalos biografine tende dhe ta ta rikujtoj se ne cmenyre ke ardhur ne kete server. Ok? Dakort me kaq FALKO? se te kam pare qe ne main flet per merita. vrite pak mendjen para se te permendesh fjalen *merite* here tejter. ciao

PANTHERA

Primus registratum

p.s. Te ishte mer mua FALKO ti do ishe duke drejtuar autokombajnen e fshatit. e ketu sepse dikush teter eshte me generoz, dhe sepse rolin e zarit e ben mire... keel coolin man.. :thumbsup: :cool:

KLPD

Primus registratum

Po vazhdoj te shkruaj ne kete teme sepse me sa po shof nuk e keni kuptuar mesazhin qe dua te percjell nepermjet kesaj teme:
Nuk do te tolerohet asnje zenie midis antareve te staffit, qofte #shqiperia apo te Albnetwork. Ne vecanti po referoj tek shkrimet e Falkos dhe te Panthera, te cilet jan duke krijuar perseri nje acarim. Po e them edhe nje here qe nuk ka rendesi se kush e nisi, Falko apo Panthera, jeni cuna te rritur, zgjidheni midis jush pa ndikim ne network ose ne kanal.

PANTHERA

Primus registratum

ok cuna per mua ska problem por kurre nuk do thoja per networkun qe me shume sakrifice u ngrit qe : nqs nuk merren masa (zero tolerance) une do filloj te shaj e te bej cte dua...

PANTHERA

Primus registratum

ok cuna per mua ska problem por kurre nuk do thoja per networkun qe me shume sakrifice u ngrit qe : nqs nuk merren masa (zero tolerance) une do filloj te shaj e te bej cte dua...

GuLi

Primus registratum

Iiiii Rugaçi /pf/images/graemlins/smile.gif ho me Beso ke thy noji çerdhe Kshu & vjedh noji Fjalor Shqip-Shqip !? /pf/images/graemlins/wink.gif

FALKO : Gjethi Gjethi Ktu Plepi si me Degjon !! Marrje ?! e Vjeter Kjo Goxha Profesion huh .. /pf/images/graemlins/wink.gif

^_^

Primus registratum

OK
"TOLERANCA ZERO"
Thanks KLPD qe i vure pak piken kesaj ceshtje!
sepse kshu behemi 2 Une edhe ti per tolerance zero besoj qe e dhe harapi 3 , jam i sigurte qe dhe adami 4, shpresoj edhe eliani 5, kam pershtypjen se ket mendje ka edhe Mandi 6, jam shume i sigurte qe dhe Oni 7, se per pak harrova freewill_eagles 8, (sa per sqarim ky eshte ai qe eshte sop edhe ircop "provizorisht") qa pra nje pjese e mire e networkut jane per tolerance zero, dhe nuk do lejohet me asnje abuzim ne network!

Ps.Mos mi ngaterroni networtkun me kanalet e tij vetem ketu kujdes se pastaj shkon shume keq puna!

Une jam i mendimit se cdo shkelje te ndershkohet me heqje aksesi kush do qofte personi!

Qe sot e tutje do kujdesem qe ne network nga ana e ircopeve te kete nje sjellje shume korrekte, do thote na njoni car do i bosh harrapit ti, do e rraf kur ta takoj kollaj fare:p

pantheres i them te rrije urte se e lash ne itali edhe nuk vjen as per vit te ri /pf/images/graemlins/tongue.gif