Chat ne Serverin Shqiptar Albnetwork

Dhoma #Shqiperia

Vendi i duhur për njohjen e "Thellë" të chatuesve me njëri-tjetrin!:)
Ankesa mbi probleme të hasura gjatë chatimit në dhomat #shqiperia dhe #ndihme (Probleme me kick, ban, kickban, akick, heqje shtim access etj.)
Threads
1.2K
Mesazhe
10K
Threads
1.2K
Mesazhe
10K

Ankesa Probleme Abuzime!

Zonë ku mund të shprehni problemet që hasni në serverin Irc.AlbNetwork.net
Threads
392
Mesazhe
3.5K
Threads
392
Mesazhe
3.5K

Moderatoret e #Shqiperia

Vetem per AOp, SOp dhe Founder.
Threads
7
Mesazhe
115
Threads
7
Mesazhe
115
Top