Re: ZERO TOLERANCE !!
Falko, eshte per te ardhe keq per ty lal.
U nisa te bej humor me ate .. nqs i di ca jane ... nejse, te kerkoj falje se po e shof qe e paske marre seriozisht.
2. Ti shprehesh .... mesa di une nje SOP eshte me i larte ne access se nje IRCOp
E ke gabim. NJe user i thejshte nuk eshte kurre me i larte ne access se nje SOP.
Do thuash pse?
Sepse briiigi (pa te keq moj se po nxefesh edhe ti), pa pasur op fare, ben BAN, KICK nderron modes, kick ]a users, kurse ti si SOP (kur nuk je oper)nuk i ben dot keto gjera.
Besoj keto te bindin per ate cka thashe une, referuar fjalise qe the ti.
Persa i perket pergjegjesive, ta mbeshtes mendimin, po jam dakort me Visin kur thote qe duhet i cike profesionalizem.
Ah kujtoj dhe dicka ... kur kam marre AOP e pare .... dikush erdhi ne privat dhe po me shante .... dhe meqe po flisja me nje nga SUPERPOLICAT (kshu i quan kelti), me keshilloi te mso e beja ban, po ta beja ignore.
NJe keshille per IgLin:
Edhe pse te jap te drejte ne te gjithe ankesat e tua, pervec deklarates per hudhjen ne ere te serverit, dhe ... nuk ka hudhje ne ere vetem me gjera eksplozive (pra ketu vazhdon te kercenosh), nuk te jap te drejte tek fakti qe dikush te shajti ne privat (ishalla jam gabim), dhe ti e bere ban. Ky eshte i vetmi gabim i joti, i cili tregon te ngjesh ate .... duhet pak profesionalizem (qe thote visi).
Persa i perket sherreve, po te hapni pasaportat do lexoni qe keni nenshtetise shqiptare (shumica juaj), dhe per tradite, shqiptari e ka per krenari te beje sherr, kudo, me kedo, per cfaredo.
E fundit. Per ato te dores se forte ...
Ishalla do e kuptoni shpejt se ashtu nuk ecet perpara (gjithmone), po do vije nje dite ku ajo dora nuk do jete me e drejta e hereve te para.
Ishalla nje dite do kuptoni qe njerezit qe shkruajne ketu nuk shkruajne per t'ju "sulmuar" sic beni ju (pothuaj te gjithe), dhe do mesoni nga gabimet tuaja.
Ishalla nuk kam fole me murin, po e di se sa te lexohet kjo gje ... ca nga ju do thone ... foli prape ky ****.