joetisti_
Locus omnem
ahahhahahhahhahah. Po plas nga inati13:13
E kapaaaaaa
Plas ti Jo'![]()

ahahhahahhahhahah. Po plas nga inati13:13
E kapaaaaaa
Plas ti Jo'![]()
kush 'kjo'?ahahhahahhahhahah. Po plas nga inatiPor sa mire do te qe ta merrja vesh i pari kur te te ndodhte kjo
![]()
Me bere te qesh kur e lexovaEhhh, ka dhe njerz qe ju rrin ora 00:00, ter kohen !
Lum si ata !![]()
Nuk e lexove cfare do te thote 13:13 ?kush 'kjo'?![]()
Ketu ka nje demethonje qe askush nuk do ta donte ama ne celularin tim kam nje domethenie tjeter,thot Zeshkani te do,keshtu thotNuk e lexove cfare do te thote 13:13 ?![]()
ahahahhahahahahahahahahhaNuk e lexove cfare do te thote 13:13 ?![]()
vetem mirditen kemi te mire se vetem ate njoh mire kurse sonian se njoh mire.Mbase ka lene te nenkuptohet dicka ku i dihet. Keto femrat sot jane me tre pale gjuhe...Por gjithsesi jemi te gezuar per shoqen tone te mire.
I kemi vajza te mira Romantik, kot te qahemi![]()
Po po te do zeshkani sepse un i kam ne celular ato qe po i perdorin tani,kinse se jan te lojes se vertet un i kamahahahhahahahahahahahahha
Me do zeshkanku Im
per ate tjetren se vè ujin ne zjarr fare mo![]()
![]()
Po edhe Sonia do e njoheshvetem mirditen kemi te mire se vetem ate njoh mire kurse sonian se njoh mire.
a thua se eshte vajze e mirePo edhe Sonia do e njohesh
Po po si jo,un e kam shoqe te mira thua se eshte vajze e mire
e di se i kam pare profilin por eshte vajze me te vertet e zgjuar dhe ambicioze por mepelqen me shume shprehjet e saj...Po po si jo,un e kam shoqe te mir
Te thash se dhe kjo esht nje vajz e mire di se i kam pare profilin por eshte vajze me te vertet e zgjuar dhe ambicioze por mepelqen me shume shprehjet e saj...
shikoja njehere shprehjet ne profilin e saj.
sigurisht por e admiroj.Te thash se dhe kjo esht nje vajz e mirJe shum i kuptueshem
Po ty te duan te gjithe se je e magjishme por s'e kuptove shakane m'u duk. Mbase se kam dhe aq te holle humorin se s'jam shkodran.ahahahhahahahahahahahahha
Me do zeshkanku Im
per ate tjetren se vè ujin ne zjarr fare mo![]()
![]()