Po pse nuk e shikove oren nje minut me pas dhe do e kishe zer14:15
eshte i ngadalte albforumi dhe nuk e kam fajin unePo pse nuk e shikove oren nje minut me pas dhe do e kishe zer![]()
E pra e paske zer oren tieshte i ngadalte albforumi dhe nuk e kam fajin une
ke ndonje problem?E pra e paske zer oren ti
Nuk kam asnje problem.ke ndonje problem?
do fillosh te tallesh ti?
ah po do na e tregosh pak ket lojen qe po thote ky joetisti?Nuk kam asnje problem.
Dhe qe ta dish un nuk tallem kurr me njerz.
Po ta tregoj,kjo loja keshtu me zer oren esht loj qe prej femiris e bej,e kam shum qejf e siomos kur ta ze oren esht shum qejf sepse vrapon menjeher ta shikosh se qfar do te thot.Nese ti je i dashuruar apo je i lidhur me diken dhe papritur duke e shikuar oren e ze d.m.th keshtu 1:1 etj.dhe e shikon se qfar do te thot,dhe kjo do te thot se ai/ajo mendon per ty keshtu kaq.Shpresoj se te pelqeuah po do na e tregosh pak ket lojen qe po thote ky joetisti?
01:01-Te vjen dashuri e re,Tani shum e zëm oren dhe ne intereson se qka do te thot!!
10:10-Te pelqen,
11:11-Vdes per ty,
12:12-Te dashuron,
13:13-Do ta tradhtosh,
14:14-E ka marr malli,
15:15-E di se e do,
16:16-Te do me shum se vetja,
17:17-Enderron me ty,
18:18-Je njeri me fat,
19:19-Do te te puth,
20:20-Mendon per ty
21:21-Dashuri me shikim te par,
22:22-E ka mendjen tek ty,
23:23-Vdes per ty,
00:00-Te do.....Super girl....per ata qe e kapin oren
Me te vertet21:10 po i afrohem nje casti domethenes here pas here me shume. Te lumte mirdita qenka bukur me kete loje![]()
vetem kjo e para 01:01 e kapa dje por nuk e postova sepse me iku linja e internetit...01:01-Te vjen dashuri e re,
02:02-Do te takoheni,
03:03-Shum te don,
04:04-asnjeher s'te harron,
05:05-Te do me te vertet,
06:06-Do te pajtoheni,
07:07-Te tradheton,
08:08-Xhelozi,
09:09-Te telefonon.
Lucky you si kur te ishte e vertet,por kjo esht vetem loj o Romantikvetem kjo e para 01:01 e kapa dje por nuk e postova sepse me iku linja e internetit...