joetisti_
Locus omnem
S'me duket te kesh kapur gje, por gjithsesi te pergezoj per optimizmin se ben mire20:05
te kapa moj e poshterrrrr
![]()

S'me duket te kesh kapur gje, por gjithsesi te pergezoj per optimizmin se ben mire20:05
te kapa moj e poshterrrrr
![]()
ca duhat mkap tu se nuk a ka hic gje une kaptoj?S'me duket te kesh kapur gje, por gjithsesi te pergezoj per optimizmin se ben mireTe uroj te kapesh vertet dicka domethenese!
![]()
qenka loj kotikap oren 08:08 posa u zgjova ne mengjes,morra celularin dhe po e shikoj oren kur e pash 08:08 uauauaa sa mir keshtu kur e kap
Ndoshta per ty po,por per mua joooo.Per mua esht loja me e bukura ne bote.qenka loj koti
Mos ja fut kotS'me duket te kesh kapur gje, por gjithsesi te pergezoj per optimizmin se ben mireTe uroj te kapesh vertet dicka domethenese!
![]()
Bej durim bej sepse durimi esht i vlershum se koha12:23 jo dhe shume me fat une por jam i durueshem![]()
Afer shume je nuk them. S'behet qameti per 15 minutaMos ja fut kotedhe 15 minuta i bie 20:20 mo
![]()
Sa mire!! Qenke me fatDje kapa 00:00 ME DO![]()
sna tha emrin e atij qe e donte.Sa mire!! Qenke me fat![]()
sna tha emrin e atij qe e donte.Sa mire!! Qenke me fat![]()
Mbase ka lene te nenkuptohet dicka ku i dihet. Keto femrat sot jane me tre pale gjuhe...sna tha emrin e atij qe e donte.
Shume e vertete. Kush duron fitonBej durim bej sepse durimi esht i vlershum se koha
Uaua sa interesant dhe un kapa oren 13:13 dhe bile kesh duke shkruar nje mesazh kur kapa13:13
E kapaaaaaa
Plas ti Jo'![]()