What's on your mind!

Status
Not open for further replies.

joetisti_

Locus omnem
- do te thuash qe nje elefant hengri tre gjarprinj
- jo po them qe nje gjarper hengri tre elefante
Nje film qe pashe dje. Po mendoj se sa fantazi te pashtershme ka. Shikoj shpesh edhe kendid kamera, me shume qesh me idene se ku u vete mendja, sesa me ate qe ndodh :)

joetisti_

Locus omnem
Une iu pergjigja temes me ate qe thashe, s'e kisha me ty. Tema eshte "mendime momenti" dhe une shkruajta ate qe po mendoja ne ate moment.

joetisti_

Locus omnem
Do te kthehesh...por sdo jem me aty...!!! ;)
Ne dore e ke t'ia nxish jeten sepse ai do te kthehet patjeter. Vetem qe ka nje lidhje te padukshme ndjenjash qe me pesimin e tjetrit ndien edhe ti. Kur e ben te ndihet keq edhe ti ne njefare menyre ndihesh keq. Dhe anasjelltas.

E rendesishme eshte te mos e paguajme dyfish. Nganjehere nuk veme re se ai/ajo vuajti po aq sa edhe ne. Dhe ia bejme te paguaje dhe kur ndodh, ai/ajo merr dyfish denim. Dhe anasjelltas.

(tema) po mendoj se po te biesh ne "turbinat" e ndjenjave te esmeres s'del dot i pa bere cope-cope :)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Aman..cdo beja une pa keto replikat e ketij perversit....!!! :p...je gjithmone ne kohen e duhur me me mendime te sakta !!

joetisti_

Locus omnem
Aman..cdo beja une pa keto replikat e ketij perversit....!!! :p...je gjithmone ne kohen e duhur me me mendime te sakta !!
flm. Do me besh nje nga personazhet e romanit tend, shkrimtare?
(tema) po mendoj se ne romanin e saj kjo esmere do te me nxirrte patjeter nje personazh pervers :p

Balahk

Locus omnem
Jo e jo,as qe kam ndermend.

Dua te rrije vetem,dua te jem elektron i lire :D
pastaj,a nuk me the zhdukuuuuuu,c'jane keto mendime tani?
Kur me thuhet zhdukuuuu,as i vdekur nuk.........
ndaj harrom.

Status
Not open for further replies.