What's on your mind!

Status
Not open for further replies.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Tani ?? Asgje....jeto me gjithe krenarine egoizmin arrogancen tende e uroj te jesh i lumtur !Tek zemra ime ...Cthem dhe une ?! SKA me asgje as ndjenje as zemer as mall as puthje as takime as shkrime...Madje sjemi me as Une as ti ...Ashtu sikur nuk ishim kurrre ,ishte vecse nje ...nje...cast i bukur KAQ ! E tille te mbetet ne sirtarin e kujtimeve te mia..te tonat !!!

joetisti_

Locus omnem
Tani ?? Asgje....jeto me gjithe krenarine egoizmin arrogancen tende e uroj te jesh i lumtur !Tek zemra ime ...Cthem dhe une ?! SKA me asgje as ndjenje as zemer as mall as puthje as takime as shkrime...Madje sjemi me as Une as ti ...Ashtu sikur nuk ishim kurrre ,ishte vecse nje ...nje...cast i bukur KAQ ! E tille te mbetet ne sirtarin e kujtimeve te mia..te tonat !!!
Do pagese per keto perla ti esmere?
(tema) ka fund dashuria...?

Almaa'95

Papirus rex
2dh7atu.jpg

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
....Dhe pastaj me tha:Do jem shume i zene sot !
Dhe mesa duket ishte zene vetem per tu shmagur fjaleve te mia e pranise time! :) :)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Me quajti :THJESHT FEMER ?! Por sia kuptoi thelbin asaj qe vete shprehu...Kjo femer ,qe e qujte te tille ka aq force brenda teje saqe ti se perballove dot e u largove...!!;)
Rruge te mbare qofsh i lumtur ....;)

joetisti_

Locus omnem
Me quajti :THJESHT FEMER ?! Por sia kuptoi thelbin asaj qe vete shprehu...Kjo femer ,qe e qujte te tille ka aq force brenda teje saqe ti se perballove dot e u largove...!!;)
Rruge te mbare qofsh i lumtur ....;)
ia more shpirtin te shkretit...
(tema) per ke te votoj...

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
po s'rrihet pa ty, do te kthehet. Mos e mundo shume kur te kthehet, mos i jep goditjen perfundimtare. Falja.
(tema) kjo esmere jo vetem trup e mendje, por edhe cfare shpirti qe paska!...
Ska kthim mbrapa...krenaria nderton mure te larta e shume te forta per tu shembur :(

joetisti_

Locus omnem
Ska kthim mbrapa...krenaria nderton mure te larta e shume te forta per tu shembur :(
E bukur shprehja.
Po eshte e vertete kjo per krenarine dhe krenaria shfaqet perhere, e kote ta mohojme. Por kur t'i ikin flatrat, pjesa qe e ngre ne fluturim krenarine, do te bjere edhe ajo poshte dhe do te thyej hundet e saj. Prandaj do te kthehet.

(tema) kjo esmere sa e mire, sa e embel, sa e dlire...

Status
Not open for further replies.