What's on your mind!

Status
Not open for further replies.

joetisti_

Locus omnem
po mendoj sa e vecante eshte kjo liora. Dhe sa te bukura i ka gjetur keto shpehje...
Kjo 'me mire hic sesa vic' me pelqeu.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Me ne fund bere ate qe cdo 'mashkull' ben...LARGIMIN !!Kur e kupton qe po dashurohet me nje femer!!!?? QENIE FRIKACAKEEEE !!!
Zgjodhe te ikesh pa ardhur akoma...Asnje justfikim sdo te pranohet me....thjesht FUND !!!

:( :(

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Me ne fund bere ate qe cdo 'mashkull' ben...LARGIMIN !!Kur e kupton qe po dashurohet me nje femer!!!?? QENIE FRIKACAKEEEE !!!
Zgjodhe te ikesh pa ardhur akoma...Asnje justfikim sdo te pranohet me....thjesht FUND !!!

-Zana-

e...Thjeshte
tumblr_npqeobcVBR1sjy1yzo1_250.jpg

tumblr_n8aiduxJDq1qkbsr1o1_500.gif

joetisti_

Locus omnem

Bukur, por jo bukur nese vertet je kaq e merzitur. Fundi ne dashuri eshte fillim me te shumten e rasteve.

(tema) ah kjo dashuria...

Balahk

Locus omnem

Per te gjithe meshkujt e ke,QENIEN FRIKACAKE,apo vecanerisht per ndonjerin??

Mendoj se nuk duhen pergjithesuar,sepse jo te gjithe jane njelloj,ka frikacak,ka te guximeshem.

hareid

Papirus rex
Te nje kolege e punes jam i ftuar neser ne darsem (ajo martohet)....., mirepo ne te njejten kohe jam i ftuar edhe te nje i aferm i familjes. Sikur te mos ishte distanca prej 400 km do te shkoja te te dy.... Jam ne dilem dhe ende duke u menduar per momentin se cfare te bej dhe ku te shkoj............

Status
Not open for further replies.