What's on your mind!

Status
Not open for further replies.

-Zana-

e...Thjeshte
Me acaron fakti qe edhe kur jam pushim , me del gjumi heret ... Dikur flija gjume gjer ne dreke .. Pa levizur fare . :bomb:

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Mendimi mund të jetë një guackë e zbrazët , asgjë tjetër vecse mendim , të cilit i përmbahesh vetëm për sa ai është një steriotip fjalësh....
Mendimi mund të jetë shprehje e ndjenjave të verteta të njeriut dhe i bindjeve të verteta të tij....

Liora , still think...

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Une thjesht te pranova sic ishe..me gjithcka tenden e kjo nuk te mjaftoi ..ME VJEN KEQ por ky eshte max qe mundem te servir une...!!

Universal

AnonymouS
" E vetmja gje qe ajo mendonte, ishte qe kishte nevoje per te. Kishte nevoje per krahet e tij rreth saj, kishte nevoje qe ai ta perqafonte, dhe ti peshpersite qe ata do e gjenin nje menyre per te qene se bashku. "

Universal

AnonymouS
Ëndërr për të gjithë ata që kanë qenë njëherë në Shqipëri.
Ëndërr e paharruar,ka Palmet,ka brigjet,ka kodrat,ka detin, lumenjt edhe maje kodres më të madhe.

Shkon në Durrës apo në ndonjë vend bregdetar,ke klimën Tropikale--shkon në një vend malor,ke klimën e butë apo edhe të ftohtë.

Thjesht ,Shqipëria është një vend, ku njeriu i ka të gjitha bukurit natyrore të kësaj bote.

Këto që i përmenda, do të ishin edhe më të ëmbla poqese, Siguria
në Shqipëri do të ishte në nivelin e duhur.Kjo çështje primare për njerëzit mungon.

Sa e sa Shqiptarë nga Kosova kanë pasë maltretime jo vetëm nga disa Banda të organizuara, por edhe nga vetë disa Polic të cilët maltretonin.

Me qëllim nuk dua ta tregoj një ngjarje (kemi qenë ma se 25 vetura në Kolonë) e cila na ka ndodhur një ditë e pastaj edhe u bë natë rrugës për nëKosovë.

Njëri ndër ta ,kam qenë edhe unë por prapë se prapë sjam ndalur së shkuari në Shqipëri sepse e dua .

Mystique

Larg
tumblr_m3f6r3Jihl1rqo6bio1_500.jpg

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Nje dite nje burre plak iken tek nje servis celularesh....
Djali i servisit i thote: xhaxha celulari ska asnje difekt!?
Plaku i shkrete i mbushur syte me lote tha:ATEHER PSE NUK ME MARRIN ASNJEHER FEMIJET E MI!!

P.S Duajini prinderit tuaj,pavaresisht gjithckaje e cdo gabimi qe ata bejne ndaj teje e ndaj nesh.JANE TE VETMIT QE NA DUAN VERTET DHE PSE NDONJEHER NE DISTANCA TE LARGETA.....!!:(:(:(:(:(

Balahk

Locus omnem
po po po,jam me i keq,e di.ndaj terhiqem,sepse sdua qe per shkakun tim,te t'hiqet ty mundesia e te gjeturit te te mirit,si vetja jote.qe mund te jene me me intelekt.une cuni thjesht jam,qe nuk meritoj nje te mire si ty.

Status
Not open for further replies.