joetisti_
Locus omnem
Do te t'bente mire nje dush fjalesh perverse
Sonte jam shume madje...![]()

E keta djem qe merzitin vajze si kjo esmere qe eshte kaq e mire... !!
Do te t'bente mire nje dush fjalesh perverse
Sonte jam shume madje...![]()
S'i ka puthur gjithe trupin ai, po ne te gjithe si shoqeri forumi qe jemi mund t'i japim nje dore, t'ia puthim ne qe t'i kthehet qetesia. Une zgjedh te mbrapmen e gjunjeve, zgjidhni dhe ju te tjeret !QR jetes!
Mos u merzit , esmere.
Kush te mungon kaq shume moj,ai pisi ee?Looool....aww ju ju..!!!
Sdu puthje jooo...!!dua vetem te me kuptojn ...!!!
Se kur jam larg me mungon...![]()
Ore sh kurioz je ti ??Kush te mungon kaq shume moj,ai pisi ee?![]()
Liora.....do me ndihmosh ta gjej se me ka humbur ka fikur dhe gpsKush është Ai?
Jemi në gadishmëri për ta sjellë në vete atë njeri që nuk ka shpirt.
Mendim momenti unë mërzitem kur shikoj të tjerë të mërzitur , pavarsisht forcës.
Don't worry beatiful. :/
Po me gerryen nga brendaOre sh kurioz je ti ??![]()
Normale. Kur dashurohemi te gjithe e perjetojme nje ndjesi te tille. Dhe s'ka sherim. Mendo qe edhe ti i mungon atij dhe disi balancohet rendesa e merzitjes. Mendo se edhe ai vuan. Mendo qe pas shiut do te dale djelli. Mendo se asnje nate s'eshte as e gjate sa te mos e largoje agimi. Mendo se kjo eshte dashuria dhe per dashurine ia vlen te vuash. Mendo qe t'i putha te mbrapmet e gjunjeve dhe kjo duhet te te lehtesoje pakLooool....aww ju ju..!!!
Sdu puthje jooo...!!dua vetem te me kuptojn ...!!!
Se kur jam larg me mungon...![]()
Waw....mbaje vetenPo me gerryen nga brenda![]()
Joo flm por nuk pranoj puthje nga te panjohur kshu me ka thene mamiMire mire por doja edhe une te te puthja diku,per tet lehtesuar,merzitjen qe te ka shkaktuar ai i pa shpirti ?![]()
Gjith kjo goce,me krah,merr urdhera nga mamiJoo flm por nuk pranoj puthje nga te panjohur kshu me ka thene mami![]()
![]()