What is on my mind...

tropojanja

Çike Malsie
Pastaj flija, pastaj zgjohesha, shkoja ne pune, vija nga puna, flija perseri, zgjohesha ne 5:00, flija ne 6:00, cohesha ne 7:00, shkoja ne pune ne 8:00 dhe cdo dite, cdo minute e harroja nga pak dhe e doja me shume.

| Rudina Xhunga |

ShKoDRaN_PuRo

Papirus rex
17903518_1435970049799214_7072832076462167276_n.jpg

brenatohyseni

Forumium maestatis
Nuk do doja asgje tjeter ne bote! Vetem te isha pran saj sot e pergjithmon! Pran oazit te shume kerkuar qe me ndjell instiktivisht te gjithe qenien time! Per te pushtuar cdo pjes te trupit te saj! Eshte paqa dhe dhimbjen njekosisht eshte dashuri ledhja e shpritit Tim! Eshte nje zemer e vockel shume e vockel Por ne te gjendet bota e gjithcka ka ne te.! Eshte himni i dashuris qe gurgullon ne venat e mia PA pushim!
Eshte diell pas cdo reje
Dhe une skam zot vec teje
Me mungon tmerresisht.!!

gurax

Pan ignoramus
Efekti "W(hat)T(he)F(..abulous)!"

In September 2014, Mats Jarlstrom, an electronics engineer living in Beaverton, Oregon, sent an email to the state's engineering board. The email claimed that yellow traffic lights don't last long enough, which "puts the public at risk." "I would like to present these facts for your review and comments," he wrote. This email resulted not with a meeting, but with a threat from The Oregon State Board of Examiners for Engineering and Land Surveying [stating]: "ORS 672.020(1) prohibits the practice of engineering in Oregon without registration -- at a minimum, your use of the title 'electronics engineer' and the statement 'I'm an engineer' create violations." In January of this year, Jarlstrom was officially fined $500 by the state for the crime of "practicing engineering without being registered."

joetisti_

Locus omnem
kam "error"
po e le te shkruaj nje here tjeter. Qenka shume e veshtire sot. Me lodhi! Mbase e ka fajin laptopi im, s'e di.

Nje puthje te shoqeruar me petulla per vajzat e shtepise, nje shtrengim dore shoqeruar me birre te akullt per djemte !

Naten !!

joetisti_

Locus omnem
nje skene filmi. Te porsanjohur, nje djale e nje vajze, ne nje ambient ku te shprehje shenja seksualiteti ishte shenje se ishe prekur nga nje virus i rrezikshem, djali per te mos perfunduar ne vrasje te saj po te merrej vesh, largohet pak me tej, nga kontakti i afert me te. Ajo shkon dhe e gjen, pas ca ditesh dhe, me nje force deshperimi dhe malli per te, fillon ta godase. (Po "vdisnin" per t'u...)
Kete skenen kur ajo i kerkon llogari qe pse u largua, duke e qelluar, kam ne mendje.

Artin

Papirus rex
Po mejtoj... ku jeshëm e ku vamë!
Nga gomari që hypnim kur jeshëm të vegjël... nashti ngasëm Kadillaqe në Amerikë... edhe flasëm englisht.
Çfarë bën koha... si e ndryshon dhe e xhvillon njerinë!

Last edited: