What is on my mind...

Aki

Paint It Black
giphy.gif

Eléonoré

Valoris scriptorum
Nuk e degjova me vesh por e ndjeva qe ai po me thoshte: «Do you know how much I love you! So much as to let you do it on your own. Because this is your time. Because you are a human as they are. Because you can humanly and in a humane way do it. If you leave it to ME, you humans would have the capacity that an insect has compared to the DIVINE.» I believed it! Dhe besoj se kam shume miq ketu!

joetisti_

Locus omnem
ski... E cfare te kesh ne mend? Ngrica me pasojat, qe ka ngrire tubat e cezmes dhe s'ka e s'do te kemi uje edhe per disa dite, te merr me vete ne synimet e saj ngrirese dhe te topit deshiren e mire. E ndersa kur e ke mendjen tek pjesa pozitive, sikur edhe ngrica... buzeqesh !

joetisti_

Locus omnem
ne nje pyll te djegur, papritmas lind nje "jete" mahnitese... Por, sado qe duket, nuk lind fare rastesisht. Eshte gjithcka aty nen toke dhe nuk shihet. Gjithe berthama e materialit qe krijon serish nje pyll mahnites...
Po mendoj se edhe me ne njerezit (sidomos ne kete kohe te veshtire), aty ku duket se mbreteron kotesia, nga casti ne cast do te linde nje 'pyll' krijimesh te cdo forme dhe cdo natyre ! Sepse 'berthama' eshte ne genin e ne gjakun tone, per te mos lene asgje qe na deshperon te kete jete te gjate.

Per te mos lene asgje qe na sheteson te kete rrenje te thella, te kete epersi mbi ne, te kete fuqi me shume se ne, te kete aftesi mbi zotesine tone per te qene te paret. Per te qene padron te fatit !!

TinkerBell

Papirus rex
i ha njehere edhe mbledh mendjen ! :p

(tema) stis nihtes benis sta onira mu/ les k'irthes se dikosu kipo/ kai an megalosan ta ftera mu/ ego ap'to plai su den lipo...
Unë nuk po e ndaj dot mendjen, por urdhëro ti dmth :p
Janë të gjitha të tuat! Që janë dhe kaq të shijshme pastaj
Yummyy

joetisti_

Locus omnem
Unë nuk po e ndaj dot mendjen, por urdhëro ti dmth :p
Janë të gjitha të tuat! Që janë dhe kaq të shijshme pastaj
Yummyy
flm! Por kam ngrene shume :p Ha ti dhe me le dhe ca mua, per neser. :)
Une s'e thashe qe t'i haje ti, megjithate. E thashe per te komentuar mbi menryren se si paraqitej. Dhe me hamendje e perktheva, m'u duk: "ka kerpudha qe hahen, dhe kerpudha qe hahen vetem nje here"

(tema) Kam nje parandjenje sikur do te ndryshoje disi rrjedha e jeteses sime. Me ka hipur ne koke te behem muzikant...

TinkerBell

Papirus rex
flm! Por kam ngrene shume :p Ha ti dhe me le dhe ca mua, per neser. :)
Une s'e thashe qe t'i haje ti, megjithate. E thashe per te komentuar mbi menryren se si paraqitej. Dhe me hamendje e perktheva, m'u duk: "ka kerpudha qe hahen, dhe kerpudha qe hahen vetem nje here"

(tema) Kam nje parandjenje sikur do te ndryshoje disi rrjedha e jeteses sime. Me ka hipur ne koke te behem muzikant...
Ushqimet më të shijshme, janë po ato më të rrezikshme (në rastin e fungeve dmth) . E ke kuptuar drejtë, po bëja çik shaka :)

joetisti_

Locus omnem
Ushqimet më të shijshme, janë po ato më të rrezikshme (në rastin e fungeve dmth) . E ke kuptuar drejtë, po bëja çik shaka :)
Paskam qene i sakte :) Kuptohej qe ishte shaka, vetem se femra ne histori eshte tipikja qe duhet ta kesh frike nga helmimet. Per momentin me kujtohet Atila, por edhe shume te tjere qe e gjeten nga nje femer. Nuk dyshoj te ti, jo, por te ruhesh nga pak... s'eshte keq :p

(tema) Si do te kete ardhur valle njohja e kerpudhave helmuese...? Me vjen te mendoj nje skenar te shume koheve me pare, imagjinar. Vellai, motres: "Ato kerpudhat e kuqe, mos i ha. Hengri gjyshi dhe ktheu patkonjte nga dielli. Ato te verdhat gjithashtu jo. Hengri gjyshja dhe ndoqi gjyshin nga pas. Ato jeshilet leri t'i provoje babi, ato portokalli mami, dhe pastaj vendosim nese do te hame ose jo" :)
E keshtu mendoj se sot e kesaj dite njihen ato helmuese !

joetisti_

Locus omnem
lekundje imagjinare termeti qe bien kur je ne gjume, kam. Ma provokoi nje lekundje reale pak ore me pare, per disa sekonda. S'ishte asgje, por ndersa degjojme per lekundje te forta e te shpejta madje per deme, si ne Itali, jo vetem imagjinate, por edhe dritherim te vjen !

joetisti_

Locus omnem
m'u kujtua ca kohe qe flitej per shitje fiktive apartamentesh. Me vone merrej vesh qe ai person nuk ishte pronari i vertete dhe e kerkonin, deshperimisht, t'u kthente leket. Dhe po mendoj:
Sikur te gjeje nje person t'i shisje Token? (globin)