What is on my mind...

katsune

cherry blossom
I-never-find-sincerity-offensive-so-be-sincere.jpg

Universal

AnonymouS
Sa per tu ardhur keq jane disa njerez, ku shpresojne sepse forumi mund ti beje me te lumtur nese bejne shkrime dashurie LOL

Universal

AnonymouS
edhe kush e thote kete, pikerisht njeri qe para pak ditesh deklaroi se dashurine e ka njohur ne forum :)

Uné bej me vepra nuk me pelqen te shprehem kot.
Pastaj une thash qe Jam me dike edhe kaq, me ke lexuar te shpreh ndonje dashuri te madhe..
Nese ke lexuar ndonje koment te tille ma sill :)

katsune

cherry blossom
Universal, une nuk besoj se keta persona qe thua ti kane ardhur tek ti e te kane thene hapur se bejne shkrime dashurie qe forumi t'i beje te lumtur (ne c'kuptim te lumtur pastaj?). ky do jete interpretimi yt kur lexon keto shkrime, por nuk do te thote se eshte ashtu si mendon ti, ashtu sikurse une e paskam interpretuar gabim deklaraten tende :)

Balahk

Locus omnem
Sa shume gjynah me vjen per disa njerez kur para syve te tyre behet gjithcka,behen lolo me pak fjale.edhe prape dalin me mbi shkrime ose u ngjiten femrave me arsyen se nuk terhiqen,por ato ja dhj***n ne fytyre,ato prape perpeliten si pa burreri,si pa karakter, si gjynahqar qe jane:D sa shume njerez te tille ka ne bote,edhe ketu mes nesh ka;)

Last edited:
  • Like
Reactions: h3o