Kur mi ngjisje shkallet-Kam frike se mos humbas ne thellesine e syve te tij qe kane nje force terheqese te cuditshme...duke mos i bere balle kesaj " magjie fallxhoresh"
"Jam i dashuruar me ty, *******!"
-Fjalet i derdheshin nga buzet me nje gjuhe te thjeshte, duke u bere nje me trupin,duke perndezur gjithcka,sikur te thoshin "Me burgos e mua brenda ne te". Eshte hera e pare qe perjetoj nje ngrohtesi te tille. Sikurse eshte hera e pare qe i degjoj keto fjale. Ngaqe nuk isha e bindur se c'pergjigje do merrja,apo ngaqe kujtoja se nuk do ti shprehja sic duhet ndjenjat e mia per te, zgjodha te heshtja.
Edhe pse nuk jam e sigurt se sa do t'i fshihja ndjenjat e mia ndaj tij, e kuptova qe fjalet e tij me kishin prekur shume.
po nen nje portokalle me limona kush qe?Kur mi ngjisje shkallet
Te dy duart plote
Nje me trendafila
Nje me borzilok
Deshante ti merja
Por sti mora dottt
Kur mi ngjisje shkallet por si ere e marree
i want moreSe di, di po prap ket...
Oh sa me yrysh, ma ngjise perpjeten
O ta marsha syrin bashke me gjith vetull
Kur hyra ne dhome, driten kishe ndezur
Ne krevat te shtruar me rrije mbeshtetur
Kur hyra ne dhome, eh cme pane syte
Toka edhe qielli thash se mu permbysne
amin o zot lolU have everything,
Me ke mua
tu skuqen faqkat xhan?Pupu...po mos tregoni te gjitha se eshte turp. Ka edhe adoloshenta ketu.
i rruge e 5 pune e ti...Un mendova se ket e shikoje si cun te me besh xheloz jo si cun per biresim
Mire ke bere se do cik kripe uji.I paskam qare makaronat
Gjuaje, meri pellushinajo eshte e bukur,vezelluese,te rremben te gjithin me hijeshin e saj,ajo te ngre kurthe per te te gllaberuar me vone.ajo eshte dinake,dredharake,e pa bese.ajo ........................sa mire qe nuk eshte njeri.ajo eshte DHELPER,kafsh e urryer per mua.