What is on my mind...

Aki

Paint It Black
Po luaj nje loje online, ku here pas here gjej ndonje veze te harruar ne pyll dhe pastaj ajo goca qe kujdeset per vezen me jep misione derisa te rritet kafsha dhe pastaj e marr me vete...heren e pare me doli jaguar, duhej ta emeroja dhe vendosa ta quaj Pi, sot posa morra kafshen e dyte, doli dhelper e srrija dot pa ia vene @Lisa :p

• Like
Reactions: h3o

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Po luaj nje loje online, ku here pas here gjej ndonje veze te harruar ne pyll dhe pastaj ajo goca qe kujdeset per vezen me jep misione derisa te rritet kafsha dhe pastaj e marr me vete...heren e pare me doli jaguar, duhej ta emeroja dhe vendosa ta quaj Pi, sot posa morra kafshen e dyte, doli dhelper e srrija dot pa ia vene @Lisa :p
Loool....Ne fakt LISA--dhelper.
Eshte ne rusisht keshtu qe ne rregull je :p
Sa here te lozesh do me kujtosh muaa..WAW cndjesii :D LOL

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Po shtriga a dalin? :DD

Ajo goca qe ruan vezet po te jete sexy veja emrin Mirabel :D

Mirabel

Locus omnem
-Kam frike se mos humbas ne thellesine e syve te tij qe kane nje force terheqese te cuditshme...duke mos i bere balle kesaj " magjie fallxhoresh"

"Jam i dashuruar me ty, *******!"

-Fjalet i derdheshin nga buzet me nje gjuhe te thjeshte, duke u bere nje me trupin,duke perndezur gjithcka,sikur te thoshin "Me burgos e mua brenda ne te". Eshte hera e pare qe perjetoj nje ngrohtesi te tille. Sikurse eshte hera e pare qe i degjoj keto fjale. Ngaqe nuk isha e bindur se c'pergjigje do merrja,apo ngaqe kujtoja se nuk do ti shprehja sic duhet ndjenjat e mia per te, zgjodha te heshtja.
Edhe pse nuk jam e sigurt se sa do t'i fshihja ndjenjat e mia ndaj tij, e kuptova qe fjalet e tij me kishin prekur shume.

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Qe te shenja piksimit qe e perdor pas space, nje shkrim i rregullt behet me shenja piskimi te rregullta.
Ke pare gje Kadarene ti te shkruaj nj3 fjale, space me pas presje? Ose kur ve pikpyetje kur spo pyet njeri :D