What is on my mind...
Universal AnonymouS 20 Aug 2015 #302 Ne postime me thua mos komento me,e ne privat nese te perkasin ty lol
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 20 Aug 2015 #303 Nese do te kuptosh sjelljen e nje PERSONI,mos ja degjo fjalet qe thote.THJEsht shikoji sjelljen e tij.! (A.Einstein)
Nese do te kuptosh sjelljen e nje PERSONI,mos ja degjo fjalet qe thote.THJEsht shikoji sjelljen e tij.! (A.Einstein)
Mirabel Locus omnem 21 Aug 2015 #309 Miresjellja eshte bere kaq e rralle ne keto kohe sa qe disa e marrin kete gje per flirtim.
Mirabel Locus omnem 24 Aug 2015 #313 Është shumë e vështirë kur dikush të prek zemrën e më pas zhduket.. të jep dorën e më pas largohet... të detyron të ëndërrosh dhe më pas të zgjon...
Është shumë e vështirë kur dikush të prek zemrën e më pas zhduket.. të jep dorën e më pas largohet... të detyron të ëndërrosh dhe më pas të zgjon...
B Balahk Locus omnem 24 Aug 2015 #316 Ai momenti kur shikon njoftimet me te kuqe,dhe fillon e hamendeson se cfare mund te jene? kur sheh,hope e ka mbyt
Ai momenti kur shikon njoftimet me te kuqe,dhe fillon e hamendeson se cfare mund te jene? kur sheh,hope e ka mbyt