What is on my mind...

agim40

Valoris scriptorum
lool..kam qene gjithmone ..:p
Gjithmone kam pasur te gjitha organet JETESORE: zemren ..shpirtin..mushkrit...syte..veshet.etj etj :D

hahahaha ma hodhe:D Aty po, ke të drejtë....!
Mendoja se mos të mungon gjysma tjetër.....:p

Balahk

Locus omnem
Sa me habisin keto meshkujt sot,thua te kene mbaruar femrat e botes por rrijn e lodhin trurin me femrat e te tjereve.

Sa te pa zot qe jane.
aq sa nuk mund te kene nje femer tyren por rrijn e shohin ato te zenat..

i urrej keto meshkujt parazit

agim40

Valoris scriptorum
WILD_flying.jpg

Balahk

Locus omnem
Sa me bejn te qesh disa shprehje pz.

Sa injorant qe janee disa njerez,nuk arrijn te shohin pertej tyres ;) :p

agim40

Valoris scriptorum
Dikush është bë xheloz Lisa....:p Shihe sa me inat më sheh....:p
Më duket sikur don ...........Ufff më gjuajti me grusht :p

upload_2015-7-29_19-43-55.png

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Ne jete humbasim shume gjera ...shume njerez..por gjithmone per arsye te caktuara...!!
Ne jete njohim njerez te cilet na japin motive te rinisim gjithcka nga e para pa dhimbje pa pengje...
E vertet e kaluara eshte e kaluar e shume mbeten atje...kush me pak kush me shume...
Dashuroj nje person i cili perfshin GJITHCKA.. mbush cdo boshllek timin..me jep jete nga jeta e tij....
Ben pjese tek e tashmja ime...ben pjese tek e ardhmja ime..eshte KRYEFJALA e dites time...!!

agim40

Valoris scriptorum
Ne jete humbasim shume gjera ...shume njerez..por gjithmone per arsye te caktuara...!!
Ne jete njohim njerez te cilet na japin motive te rinisim gjithcka nga e para pa dhimbje pa pengje...
E vertet e kaluara eshte e kaluar e shume mbeten atje...kush me pak kush me shume...
Dashuroj nje person i cili perfshin GJITHCKA.. mbush cdo boshllek timin..me jep jete nga jeta e tij....
Ben pjese tek e tashmja ime...ben pjese tek e ardhmja ime..eshte KRYEFJALA e dites time...!!

Sa bukur e ke shkruar Lisa. Uroj që ai person të meriton.....:)