Re: vrojtime
SQARIM: vrojtimi im me shume se me vrojtimin tend,(vrojtimi im nuk kish arsye te kapej pas fjaleve te vrojtimit tend,thjesht i perdori si shembull)kish te bente me dicka tjeter.
Nganjehere,e kam thene shpesh dhe e perserit, ka disa gjera qe shkruhen qe nuk i perkatin direkt diapazonit dhe jetes virtuale,ka dicka tjeter ne shkrimin tim qe vetem sa pati moskujdesine te citoje nje shkrim tendin me shume se pyeti direkt per arsyen e drejteperdrejte.
kuptoj se duke mos u njohte sic e thekson edhe vete,nganjehere gjerat keqinterpretohen,
Une do bej kujdes te mos citoj theniet e tua,kerkoj falje per gabimin tim trashanik,po si tip qe gjithmone kerkon arsye tani vertet po ndihem ne faj per arsyen e nje reagimi kaq te eger,me fjale te tipit:tipike shqiptare,ti nuk me njeh afer e as une nuk te njoh,une nuk harxhoj kohen me njerez qe nuk njoh etj,thua kaq fort te vrava??
mgjth mbase ne kete pike te qenkurit te gjerave as nuk do pyes gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif
loool.
pacim blue e te lutem mos me keqinterpreto kaq direkt heren e ardhshme.
sa per emen eshte e rritur dhe mjaft e zonja ti dale zot vetes,une thjesht bej vrojtime e rivrojtime te kota nganjehere,qe mbase kane lidhje e mbase nuk kane.
paqe e dashur /pf/images/graemlins/smile.gif