Re: vrojtime
vrojtoj se duke bisedu sot me prof. vura re se pjesa ma e madhe e studentave me prof. n'kry mendojne te njejten gja si une tek vrojtimi im i masiperm.
po diskutonim nji pikture te jean-leon gerome, (meqe klasa jone hap ekspozite te re keto dite)dhe biseda rrjedhoi tek mburrja e stima e tepert qe disa njerz kane mbi veten e tyre. (plethora self esteem).
e pyeta:Maureen, si duhet vepru kur njerzit qe i don ma shum kane kete "semundje"?
me dha nje pergjigje qe pak a shume e prisja, duke e njohur tipin e saj;
"u shouldn't do anything more than u did up to the day of such 'discovery'...
it's them that should take action against themselves"!
-s'duhet me ba kurgja ma shum se ke ba deri ne diten qe ke ba ket zbulim, ata duhet me vepru kundra vetes!!!!
Besides, it is true, if u try to help them, it wont work, cuz they're so perfect!
HUH???
ps; I hope i wont know much of them here as well, sepse po i shof simptomat :devil:
ps: se harrova pjesen CHEERFUL, n'oborr tem kan cil tana lulet, sot vuna re se perbri trandafilave te bardhe kishin cel edhe karajfilat, zambaket edhe disa margarita kishin lshu shtat...
tulipanet vetem dy prej tyre, ndersa pemet plot me sytha. fiku indian ka ba perparime t'mdhaja, ohhh un jam e dashtuna e dimnit, por kajhere ke nevoje per mu nda me t'dashtunin per me ja ndi mungesen apo jo?
ahhhhh pranvera...