Re: vrojtime
Isha tek treni. Me ne fund vendosa te dilja nga shpia edhe pse e semure. Thone dielli xheku te ben mire. Kur pres trenin e kam zakon qe leviz si 'ajo neper brenevreke'...nuk rri dot ne nje vend. Treni vjen, nuk ishte i imi. Neper shkalle po vraponin dy cuna. Te rinj- me leshra te zeza. Tani prapa meje kishte pas qene nje burre. Une kthehem per te pare cunat, dhe i bie ketij me cante (canta ime eshte e madhe, mbante sot 5 libra dhe 2 notebooks). Ups...sorrryyy- i them. Iken ky. Njeri nga djemte po vraponte, dhe pa e pare xhacken- pump- ja fut me cante dhe ai. Hyn ne tren ky, ai tjetri po vraponte. Une faaaap e ve dore mes dyerve, te mbanja trenin, qe te hynte djalka, e ky duke me pare mua (lol) -pump- ja fut xhackes me cante prape. Me ka hipur nje e qeshur, se xhaxhka ja futi nje te share neper dhembe. Hyri djalka ne tren, e ne shkembyem veshtrime plot kuptim derisa treni u zhduk. Asnjeri nga ne nuk kishte cimcakiz qe e fryn ne xhami qe behet akulli (si nde reklame) qe te shkruanim numrin e njeri tjetrit.
Eh...iku dhe (supozisht) dashuria e jetes sime.