Kam vene re qe ne Shqiperi ka edhe mode fjalesh. Ndodh p.sh qe nje politikan qe eshte "cool" zbulon nje fjale te huaj qe i le mbresa p.sh. Megaloman. Brenda javes kjo fjale merr kaq vrull saqe perdoret nga shumica e gazetareve ne artikujt e tyre te radhes(rreshjet e shumta bene qe drini te shperthente nga shtrati i tij, ky lum megaloman qe na e ben per borxh), nga nxenesit ne oborr te shk..kafenese (O Erjono mos u bej kaq megaloman ma jep i cinare) dhe nga lypsi i rruges qe shkruan ne pankarte "Mos u beni megalomane po dhuroni". Dhe eshte vertet mode, sepse ka gjasa qe ti te perdoresh ndonje fjale si p.sh meskin dhe te te shohin me dyshim. Cfare moshe ka ky, kjo fjale ka dale nga moda. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me duket se USA ja ka marre kalane nga brenda Iranit. Kot mundohen tu ndalojne muziken studenteve, ne nje kohe kur vete presidenti eshte aq i apasjonuar pas "Reality Tv" saqe jo vetem luan rolin kryesor po tani ka filluar te shkruaje edhe skriptet. Te isha une ajotolla do isha vertet e shqetsuar per keto influenca te huaja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lol me duket se ke lexuar ate qe s'ekziston tek posti im - qendrim politik, nderkohe une vetem kam vezhguar nje detaj te komedise njerezore dhe se kam ndjere te nevojshme te pozicionohem. /pf/images/graemlins/tonguee.gif
/pf/images/graemlins/smile.gif Kam vene re keto kohet e fundit se kendoj ne dush /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif e per me teper kendoj Sexy love te Ne Yo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sepse Ti je!
Ti je shkaku, arsyeja, Ti je drita, Bota, pikeveshtrimi, fillimi dhe fundi.
Nuk ka intrige qe nuk te nenshtrohet, nuk ka qe te kalon urtesine dhe dijen o pishtari im.
U be kohe qe njerezit kane filluar ta masin "kulturen" e tyre me madhesine e kuletes (natyrisht, edhe me marken e shtrenjte te kesaj te fundit). S'e di c'bejne kur u humbet kuleta...
asht interesante si influencohen njerezit. ja me kane pru prej shqiperie nji bluz me flamurin albanez /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe e vesha kur shkova me pa nji ndeshje (jo shqiptare), por e vesha kot /pf/images/graemlins/laugh.gif
nji jave mas ksaj historie, 3 veta (kombsi jo shqiptare, por vendas) kane bluza me flamur shqiptar. nji nder kto e vesh me m'ba qefin mu, dy te tjera (femra kto /pf/images/graemlins/tonguee.gif ) as q1 e dine ca dmth /pf/images/graemlins/lol.gif
vuna re se edhe ne af kishin fillu me u shtu shqipet.
go shqipja go go /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps; do t'a vesh prap bluzen. o do ti baj gjysmen e qytetit me vesh bluz me shqiponje 2 krenare, o vdes /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Gjysmen e qytetit!! Kujdes se soht kohe e lagsht ne me ere anej ka ju /pf/images/graemlins/laugh.gif po na ftof qytetin, ne mjaf na ka dal nomi per kshi gjonash ne /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.