Re: vrojtime
qe mbreme te gjendesha te mbroja politiken e luftes nuk do ma kish marre mendja kurre,qe mbreme te mbroja politiken e shteteve te bashkuara nuk ma kish marre mendja kurre,por ja qe ndodh kur perpara te vene viktimen serbe,viktimen qe shkaktoi kaq vuajtje dhe qe perfiton nga koha,perfiton nga ata qe nuk dine,per te thene se serbet nuk jane vec viktime e nuk diskriminojne,se ushtria serbe ish ne kosove per te ruajtur popullsine civile,se Izetbegoviç ne deklaraten e tij vetem per faktin se quhej Islame diskriminonte dhe bente thirrje per nxjerrjen jashte territoreve te serbeve,mire qe kete deklarate e kam lexu pardje e mbreme munda te thoja jo te dashur burimin tuaj nuk mund ta marr parasysh,politika e Us vertet nuk ben asgje per asgje dhe vantazhet ekonomike jane te dukshme,por nuk mund te mohosh viktimat e perdhunimeve ne bosnje;viktimat e kosoves e sot te dalesh me parullen se serbet nuk jane vetem viktime tek us po pushton boten dhe gjithcka behete ne emer te globalizimit,eshte e lehte te flasesh e te ngresh zerin kaq fort,sot,sot ama ku ishin fjalet e replikes ne vend nga serbet??
Bosnja-hercegnoni ish nje deshtim total i organizatave humanitare dhe i OKB,po te mos kish ekzistuar Uçk jam e bindur se ky deshtim do ish riperseritur ne Kosove,e mgjth prapaskenat jane te forta e kam dyshime ne gjithcka qe zhvillohet gjate lufterave,por sot mos perfitoni ne emer te kohes te thoni se serbet jane vetem viktima te terrorizmit amerikan.