Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]
Fillimisht postuar nga Nahar:
[qb] kjo e fundit eshte cungim, me te njetin parim dhe dashuria mund te jete mjet per pushtet po ne esence si morali si dashuria jen diCka tjeter. [/qb]
dashuria?!
Nejse, si gjithnje flasim per ate qe na prek me shume per momentin.
une mendova se ishte argumenti me i prekshem per ty ne ate moment /pf/images/graemlins/wink.gif per te kuyptuar krahasimin tim e kisha.
Dashuria do te ishte mjet per pushtet nese do te ishte e njeanshme.
e njejta gje mund te thuhet edhe per moralin. Morali i njeanshem eshte varesia e dikujt ne disa vlera e injorimi i tjetrit i ketyre vlerave.
I padashuruari do ta perdorte ne ate rast per te manipuluar te dashuruarin.
....e njejta gje /pf/images/graemlins/smile.gif
Po lexoja cfare thoje per muziken ne Islam. Shpjegim i mire s'kam cfare te them, pyetja ime eshte:
Si shpjegohet nje keqinterpretim dhe keqperdorim i fjaleve te Kur'anit kaq i shemtuar nga ana e shume prej besimtareve te tij?
wow, ketu nderrova cehre /pf/images/graemlins/tongue.gif
do te te pergjigjesha kollaj "nuk ka shpjegim" po kjo nuk do te me kenaqte as mua.degjo e dashur sesi i derguari i allahut kategorizon muslimanet /
"U shkaterruan njerezit pervec atyre qe besuan. U shkaterruan ato qe besuan pervec atyre qe diten. u shkaterruan te diturit pervec atyre qe vepruan e u shkaterruan ata qe vepruan pervec te sinqerteve, edhe te sinqertet jane ne rrezik te madh"
do te te flas me vone....puna me therret.
p.s. Pyes ketu sepse tek Teologjia ma kane ndaluar te pyes meqe nuk kam diplome ne Islamizem.