..jepja nanjones/nanjonit t'kujdeset per te derisa t'kthehesh. Tashi qe ja hape deren eshte gjynof me e nxjerr prap perjashta. :shrug:Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Dhe Zoti ve re se gjithmone me meson dicka,edhe ne ditet me te zeza.Ne deren e shtepise sot me priste nje kotele e vockel siameze me qime te gjate.Ndonese e mrekullisht e bukur ajo nuk mund ta fshihte dot gjendjen e mjeruar ne te cilen ndodhej.Pyeta gjithe komshinjte,askush nuk ia njihte te zotin,askush nuk donte ta mbante,askush nuk donte te me ndihmonte me te.E futa ne shtepi dhe sapo i bera banje.Akoma nuk e di c'te bej me te.Per dy dite nisem per ne Shqiperi.Si tia bej? :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Shikoja pak syte sa te pafajshem i ka,nese ve re dicka te tille nuk do te jesh me ne dileme,te siguroj qe do <<dashurohesh>> me teFillimisht postuar nga albana:
[qb] Dhe Zoti ve re se gjithmone me meson dicka,edhe ne ditet me te zeza.Ne deren e shtepise sot me priste nje kotele e vockel siameze me qime te gjate.Ndonese e mrekullisht e bukur ajo nuk mund ta fshihte dot gjendjen e mjeruar ne te cilen ndodhej.Pyeta gjithe komshinjte,askush nuk ia njihte te zotin,askush nuk donte ta mbante,askush nuk donte te me ndihmonte me te.E futa ne shtepi dhe sapo i bera banje.Akoma nuk e di c'te bej me te.Per dy dite nisem per ne Shqiperi.Si tia bej? :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Nuk ke fuqi te dashurosh njerezit??Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Nuk kam fuqi te dashuroj...Saper nje ndryshim le te me dashurojne mua...Me vjen keq po nuk kam mundesi te bej dot gje per te... [/qb]
Zemer,Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Tere te ligat me mua e kane kap mi Alinos /pf/images/graemlins/frown.gif Me lodhen.Sot ndjehe aq keq sa do doja te vija koken ne prehrin e mamit e te haroja qe nuk jam me femije /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
çoje tek veterineri beji vaksinat,merre me vete e dhuroja mamitFillimisht postuar nga albana:
[qb] Ve re se keto macet amerikonse nuk e pine qumshtin Ok une kafe ajo supe.The cat has to go anyways /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
e ke për detyrë tani /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Ve re se keto macet amerikonse nuk e pine qumshtin Ok une kafe ajo supe.The cat has to go anyways /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
verej se te dyja kete ndjesi paskemi.Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Me lodhen.Sot ndjehem aq keq sa do doja te vija koken ne prehrin e mamit e te haroja qe nuk jam me femije /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]