Vjehrrat!

Vals

Primus registratum
Re: Vjehrrat!

DIkuhs me pat thene qe po te ishin kunatat te mira nuk do ti thoshin ku-nate po ku-dite. Te jete e vertete? :lol:

alma lamcja

Primus registratum

Uaaa Kondra është e vërtetë, kjo që thua Ti. Djemte kur merren me thashetheme më lenë përshtypje dhe filloj ti komentoj nga pak,pooor më interesant më duken burrat që e dinë se nënat e tyre kanë të drejt,dhe nuk reagojnë fare, dhe anasjelltas. Prandaj meqënëse je i interesuar në keto tema një këshillë: Tregohu real në situata të tilla,dhe mos mbaj anën e askujt.Besoj do të kesh sukses.

NAFIA

Primus registratum

opo me cpo na degjojne veshet ,
me mire qe sa te vesh ne shtepi te burrit pak sapun te shapka vjerres dhe he ta thyej qafen ajo ,
dhe uuaaa ndodhi aksident .

dhe pastaj fillo bej sikur qan ,ua moj mami cme bere ,po si do rri une pa ty mo mami ,
e zeza moj mami gjetur .
:goofy: :goofy:

mostro

Putraku

Edhe vjerra ime eshte si shpirt.Sa e bukur qe eshte o zot.Nji dite kishte vesh nji mini te zez me ca si nuanca te kuqe,dhe nji pale geta nga ato sexi..Mu desh me rane te fiket,gruja u bo merak se vallai u bona dyll i verdh dhe po me merrej goja fort.Ja vura fajin cokollatave qe kisha honger...gjoja /pf/images/graemlins/wink.gif
Po me me dal nai dit ne shteg vjerra??

Guest

Tu bofte fantazia realitet o Putre.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Si bo L-r sikur nuk e njeh..po ajo flok kuqja me L-r pra mooo..Qe ka buzet si te angjelines zhylsi a xhomllik a si ja thone asaj aktores..Lares me Lares /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fantazi ti e ke ne dore ate pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Tu bofte fantazia realitet o Putre.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: mos i fol kshu se aq do ky, ca osht i degjenerum. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Si bo L-r sikur nuk e njeh..po ajo flok kuqja me L-r pra mooo..Qe ka buzet si te angjelines zhylsi a xhomllik a si ja thone asaj aktores..Lares me Lares /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
Po ti mer lal pse nuk dole direkte me vjerren po e fillove me gocen?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Skampa:
[qb] Uaaa Kondra është e vërtetë, kjo që thua Ti. Djemte kur merren me thashetheme më lenë përshtypje dhe filloj ti komentoj nga pak,pooor më interesant më duken burrat që e dinë se nënat e tyre kanë të drejt,dhe nuk reagojnë fare, dhe anasjelltas. Prandaj meqënëse je i interesuar në keto tema një këshillë: Tregohu real në situata të tilla,dhe mos mbaj anën e askujt.Besoj do të kesh sukses. [/qb]
Fatkeqësisht Elbasoni kjo këshilla jote nuk mund të aplikohet më. Për aq kohë sa ishte e mundur çdo gjë ishte në ekuilibër dhe kjo shumë pak për meritën time /pf/images/graemlins/wink.gif .

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Po ti mer lal pse nuk dole direkte me vjerren po e fillove me gocen?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ka dash me bo njonen "shëmbull" n'familje !

Turp tju venire !

Kondrapedali

Kondrapedali

O LR, goca ishte sebepi. S'ka faj Putra se si morracak që është kishte hallin se s'do ja varte vjehrra se do e kishte synin për nolt shumë.
Si thojn anej ka mhalla teme, msohet tu provu /pf/images/graemlins/laugh.gif .

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga LR:
[qb]
Po ti mer lal pse nuk dole direkte me vjerren po e fillove me gocen?!
[/QB]
kur coja neper menje vjerren me vinin ne menje vjerrat e ca robve,me ta hap barkun.Njona vret vjerren,tjetra se shef dot me sy,hajt mo thashe se ajo e imja do jet nji mall,nai sheleme goj hapur.Do ti qe vjerra ime o si rrush.E plasni nga inoti tashi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

LESS IS MORE

Primus registratum

O putraku morracaku...po ku ma gjen ate fat si yti..se pari dhe se dyti ti je cun,,tu bofsha..dhe ai minifundi dhe te jep ndonje "spunto" po nese do te ishe ne vendin e sat shoqeje....si do te te vinte nese per cdo minifund dhe pale kepuce qe do bleje do blinte dhe vjehrra jote
and so on deri tek recipetat....
Lal, secili ne shpine e vet dhe zoti per te gjithe,
Po ku ka me mix-ime brezash , po ik tashi....se na lajthitet.
Une vi nga puna ose me sakte kthehem nga nje dite teper e ngarkuar dhe pas nje vaske te gjate jam ne qejf per nje seance te gjate "sex on the coach" dhe po rri po pres sa te iki vjehrra
eee..po jo mor lum miku ,
Ne porten time nuk kalon vjehrra dhe asgje e ngjashme me te,,edhe pse per fat te keq te dashurit e mi kane qene te gjithe cuna "te vetem" si i themi ne...Jam shume e lumtur te jap nje kuote te te ardhave te mia per mirembajtjen e saj dhe te vjehrrit nderkohe..po te rri te degjoj ankesat e saj dhe ti bej asaj kafe kur mua me duhet te punoj dhe te lodhem se tepermi..ne nje realitet ku stresi eshte gjigand,go to hell i them vjehrres...dhe konceptit te saj..

Le_Routard

Forumium maestatis

ka dash me bo njonen "shëmbull" n'familje !

Dhe si zakonisht ka fillu tu i ra m'qaf ma te vogles.

Besarta

Primus registratum

Prinderit e te fejuarit i dua shume shume...dhe do te isha shume e lumture po te jetoja me ta..

teab

Primus registratum

Vjerra (mami shokut. /pf/images/graemlins/laugh.gif ) me e mire eshte ajo qe te merr per krahu e te thote qe mos ja zgjatesh shume cunit t'vet se mesohet keq pastaj dhe e pret c'do gje nga ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa e mire qe eshte mor aman.. /pf/images/graemlins/smile.gif