Vjehrrat!

albavina

Primus registratum
Re: Vjehrrat!

sa do te keqija mund te jene keto vjehrrat
sduhet harruar qe jane nenat e atyre qe duam

kozeta lala

Primus registratum

Nuk e di a jetoni me vjerrat ju qe jepni mendime se eshte tjeter gje ti kesh brenda deres e te te kontrollojne e te pergjojne ne cdo hap se cfare ben.Fillimi eshte i mire por pastaj.....Ne fund te fundit asnjera pale nuk ka faj.Ketu ka perplasje midis dy boteve (dhe shpesh edhe midis kulturave qe kane te dy palet).Nuk i kuptoj disa qe thone se djali ka detyrime ndaj prinderve.Te me falin por desha ti pyesja nusja martohet me vete djalin apo me sojin????Dhe si do t'ju dukej djemve sikur te bashkejetonin me prinderit e nuses.Ju siguroj qe kunderveprimi do te ishte i njejte.Per mua me e mira do te ishte afer por jashte dere.

SweetAngel

Primus registratum

Pa asnje problem FARE.

Po te kete toleranca, dhe mos ti vihet veshi dhe gjese me te vogel, nuk shoh se ku mund te qendroj problemi.

fairy

Primus registratum

Aman me keto vjehrrat, duhen ne fakt, por t'i kesh komshie perballe e jo t'i kesh ne shtepi. :lol: :thumbsup: Cfare e s'po na degjojne veshet. :smash: Po e mira eshte te te doje cuni pa me mamin e cunit merresh vesh se ia ke marre kalane nga brenda me lezet. :kiss: Do Zoti nje fat i mire! /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Mos u zini me vjerrat aman! :angel:

ferdeze

Primus registratum

edhe pse nuk i kam lexuar mire opinionet e te tjereve (ishte vetem nje flash lexim), duke pare temen me ra ne mend nje gje
Po qe se do te jetoja me vjehrren dhe vjehrrin, dhe dikur burri do te me kthehej nga puna me kokedhembje duke kerkuar nje support nga une, une duke pasur parasysh prezencen e tyre ne vend se t'i jap atij nje masazhe relaksuese un do te detyroheja ti jap nje kafetin ose ndonje bar kunder dhimbjes se kokes... e shifni me brengos fakti se ata mua do te me pengonin, por siq thash me lart sherbimet qe mund ti jap burrit do te me frenoheshin dhe hoooooooooooooooooop burri ngelet pa masazh dhe perfundon me kafetin (kjo ishte nje gjysme shaka)

samanta

Primus registratum

Vetem ne Shqiperi behet fjale te jetosh me vjeherr uffffffffffffffffffffff cdonjeri do te jetoje jeten ashtu si do jo po te ta cajne koken bej ate e jo kete kush i duron :mad: t'i shohesh nje here ne jave mjafton /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj u dashka qe nusja te flijoje jeten e saj per pleqte e burrit sikur te ishte martuar me ta e jo me te shoqin eshte jashte logjike,nejse atje behet kjo pune ,sepse s'eshte gjendja ekonomike dhe jo se duan :shrug:

OROSHI

Primus registratum

Ma e mir e ama se e bija /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Orosh me duket se ke harruar vjerin,qe do kafene te bere nga nusja /pf/images/graemlins/laugh.gif

tola77

Primus registratum

une kaloj shkelqyer me te dy.dhe sic e ka thene dhe Sweetangel:(ne perendim nuk ekziston kafja turke orosh dhe ciftet e reja kane filluar te jetojne me vete)

Po te kete toleranca, dhe mos ti vihet veshi dhe gjese me te vogel, nuk shoh se ku mund te qendroj problemi.

Gjithashtu dhe respekt reciprok.

Genta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] Si e shihni dhe si do ta donit ju jeten tuaj ne cift, se bashku me prinderit e bashkeshortit/tes, apo vetem?
Ne shoqerine e sotme shqiptare dihet mire marredhenia e nuses me vjehrren (sidomos) :devil: Si do donin vajzat tona, te jetonin bashke me te, apo vetem per vetem me burrin. Dhe po ashtu djemte, si do te donin, vetem me gruan, apo dhe me prinderit?!
Si kalohet jeta me mire?! Ku mund te lihen prinderit nese vendosni te jetoni pa to?! Etj, etj si keto. [/qb]
Jo nuk do doja te jetoja me vjehrren. Ne nje te ardhme kur te kem dhe une familjen time dua te jetoj me bashkeshortin dhe femijet e mij, nuk do doja qe te kisha vjehrren ne te njejten shtepi sepse do krijonim konflikte.

OROSHI

Primus registratum

Eeeeee,nuk jane grate si motit /pf/images/graemlins/laugh.gif ,pupupupupup,cfar thoni mer aman,tani dyshojme edhe qe te martohemi,sae mos na bjen ndonje si puna e juaj :tipsy: ,une do doja qe edhe prinderit e nuses te vinin e te jetonin bashke me ne e prinderit t mij /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ,nusja duhet te qohet ne oren 5 dhe ti beje kafene babes tim,perndryshe ja rregulloj une kur te fleme /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

tola77

Primus registratum

Orosh ri urte se ligjin e ben jasteku thone. /pf/images/graemlins/wink.gif

Per te miren e te gjitheve eshte mire qe cdo cift te jetoje me vete,keshtu nuk lindin konflikte dhe te gjithe ruajne etiketat e nevojshme.

OROSHI

Primus registratum

E pra tola,te gjitha problemet e dites ,i zgjidh nata /pf/images/graemlins/laugh.gif

tola77

Primus registratum

Orosh nuk e di a ke lexuar me lart por une me vjeren time kaloj shkelqyer,bile ishte ajo e para qe nuk donte te rinim bashke.Dhe sa per ta ditur une vjerin dhe vjeren i respektoj dhe i dua se jane prinderit e personit qe une dua,gjithashtu mendoj njesoj si per prinderit e mi qe i kam larg.Eshte mire kur ne familje ka mirkuptim apo jo? :shrug:

OROSHI

Primus registratum

Kush te kundershtoi moj vajze,jam dakord me ato qe thua!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Meshkujt jane ata qe vendosin te jetone me prinderit apo jo,femrat ketu vetem sa shprehin deshirat e tyre se ne fund fundit kur vjen nata dhe fillojne te qajne hallet familjare..femrat jastekun e marrin vete dhe e vendosin mbi koke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Orosh shiko se ti je dhe burre me mustaqe,nuk te ka hije qe tua mbeshtesesh grave /pf/images/graemlins/laugh.gif

inanissa

Primus registratum

kur isha ne gjimnaz recitoi 2 vargje nje shoqe klase qe se di se nga i kishte mare:
skena:-vjehrra kthehet nga nje vizite ne shtepi,hyn brenda,shef qe shtepia ishte bosh e thote:
-u shyqyr o perendi,
s'qeka nusja ne shtepi
_nusja ishte mbrapa deres,
degjinte llafet e vjehrres...

bob

Primus registratum

vjerrat jane nenat tona(flas per djemte)jane me te mirat e botes.ju vajza kerkoni te ndryshoni e mos rrini nen pordhet e mamave.pershendetje!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Petroninsja

Primus registratum

Eh kush ka qene ajo nuse qe ka dashur vjerren.... mos flisni brockulla, mund ta respektosh por ta duash jo vallahi..... Vjerra sme behet nene kurre!!!!