vetem!

eM

Paper Moon
vetem!

Nata bie dhe une bie bashke me te!

Nuk ka asnje qe te ndaje dashuri me mua, askush nuk pret per mua! Jam vetem ne nje qytet te huaj me ndienja te huaja!

Miq si luftohet vetmia? /pf/images/graemlins/frown.gif

Gidi

Primus registratum
Re: vetem!

Fillimisht postuar nga Paper MoooN:
[qb] Nata bie dhe une bie bashke me te!

Nuk ka asnje qe te ndaje dashuri me mua, askush nuk pret per mua! Jam vetem ne nje qytet te huaj me ndienja te huaja!

Miq si luftohet vetmia? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Po ku ndodhet ky njeri i vetmuar qe dashuria na i paska munguar????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gidi

Primus registratum

Dimri!!!! Ftohte shi qe te sjell boshllek ne shpirt mjafton nje vjale qe sjell ngrotesi

Gidi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paper MoooN:
[qb] Nata bie dhe une bie bashke me te!

Miq si luftohet vetmia? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
How to Fight Loneliness
Smile all the time
Shine your teeth to meaningless
And sharpen them with lies

And whatever is going down
Will you follow around
That's how you fight loneliness

You laugh at every joke
Drag your blanket blindly
Fill your heart with smoke

And the first thing that you want
Will be the last thing you'll ever need
That's how you fight it

Just smile all the time

eM

Paper Moon

vetem...

Nuk ka asgje qe te kete nje kuptim. Kerko? Une kerkoj, kerkoj shume gjera po nuk i gjej ose te pakten kur i gje nuk i dalloj! /pf/images/graemlins/frown.gif

nike palkola

Primus registratum

Mos bë si njëra që ka kërkuar mashkull përfekt dhe nuk e ka gjetur. -Njëherë kam qenë shumë afër me e gjetë, por mora vesh se edhe ai këkonte femër perfekte!!!-
Vetmia e bezdia janë kushte që ndihmojn me përparuar duke medituar! Të gjithë personat e mëdhenj e të përndritur kanë medituar, si Buda, Jezusi, Muhameti e shumë të tjerë!
Për mua më mirë me dashur një budallaqe se mos me dashuruar aspak!!! Kush nuk dashuron asgjë, është i vekur ndër të gjallë!

ADRIA

Primus registratum

PaperMoon shume e lezetshme ajo qe ke shkruar ne kete teme (postimi i pare fare ketu). Nje fjali mbase shume e shkruter, por qe mbart ne vete shume kuptim dhe percjell nje mesazh disi te lenduar ne zemren tende, sikurse edhe ne lexuesve. Te frymezoi dimri, ashtu sikurse me frymezoi edhe mua dimri qe mos qofte, keto dite qe po kaloj.

Sa per ngushellim, edhe une jam ndjere e vetmuar ne kulm gjithe kete jave. Ca nga moti shume e i ftohte qe ka bere ketu, ca nga fakti qe te dashurin e kam me sherbim jashte, ca ngaqe me zuri gripi i poshter dhe ca nga thashethemet edhe cmirat e njerezve qe me rrethojne. As une keto dite s'kam ditur sesi ta luftoj apo ta sfidoj vetmine, mbase se s'kam dashur. Ndonjehere vetmia te ben mire, pasi secili/a nga ne duhet te kete ca "me time" (domethene kohe per vete veten tone), qe t'ja kushtoje, dedikoje dhe kaloje vetem me veten e tij/saj. Nuk e di, por ende kete te Shtune ne mesnate tek filloi nje bore e bute, por shume e ftohte dhe cifla-cifla perjashta, une vazhdoj te mbetem vetem...

ADRIA /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

Dear Paper Moon edhe me feel like ty! /pf/images/graemlins/frown.gif
Thua valle te jete dimri????? Dont thinke so!

abs

nuk e di...

Miq si luftohet vetmia?

e dashur Paper MoooN

ndoshta te ndihmon kjo recept e vogel...

- minimum 40 minuta gjimnastike...
zgjidh muziken qe te pelqen me shume
pas dushit merr dicka te pishe ( uje, leng frutash, caje), dhe shkruaj:
- cilet jane dobesite e mia
- cilet jane anet e forta te karakterit tim
- cilat duhet ti kete njeriu qe dua te shoqerohet me mua
- cilat mund ti toleroj
- c te re kishte dita ime sot
- cfare me pelqeu
- cfare s me pelqeu
- cfare zbulova nga vetja ime...
pse me beri pershtypje kjo apo ajo...(kerko te gjeshe shkaqet)

nqs, kjo forme s te pelqen, zgjidh nje tjeter qe te kete individualitetin tend...
mundoju te zbulosh gjera nga thellsia jote...
lezo dicka, ose shetit, pyet vehten cfare do te gezonte ?

mendoj se ka kaq shume menyra per te mos u ndjere vetem... eksperimento vetvehten...

xhan xhan /pf/images/graemlins/smile.gif

-----------------

perseritshmeria e stinve se ka fajin ne qoftese ne nuk mund te dallojme gjurmet e vecanta qe lene ato ne jeten tone vitpasviti...

Bora*

Primus registratum

i vetem i vetem po ne debatik s`po me fusni ama
- ka then shprehimisht Coli dikur...

dhe te tere ju parafolsat ktu lart te vetmit jeni , flisni per vetmine sikur me pas qene semundje qe hiqet me dore apo me nji kokerr ilac modern, duhen donacione (zakonisht jane dhurate nga shtetet fqinje) prej mishi te gjalle me heq nje fare doze vetmie...

p.s Bora* i bashkangjitet karvanit te te vetmeve ne vetmi per te bere nje karvan vetmitar te vetmuarish te vetem ne vetmi...

Kordelja

Valoris scriptorum

PaperMooN, nje njeri si ti me zemer e shpirt te bukur s'ka si ndihet vetem.Ben ftohte, e di, dimri te ngrin shpesh, te gjitheve na ka ndodhur.Te ndihesh vetem shpirterisht kur je vetem fizikisht eshte dicka normale.Te ndihesh vetem kur ke njerez perqark, e ti s'e ndien pranine e tyre, ajo po eshte vetmi therese.

Nuk jam dakort qe je VETEM.Pas dimrit vjen pranvera. :cool:

/pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

Nuk jam dakort qe je VETEM.Pas dimrit vjen pranvera.

shpresa!
Po Kordele, veretet pas dimrit vjen pranvera! /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

Vet e ka fajin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe mos me bastardo temen! :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Plasi ketejaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ho mi thuj qe jam vetem po deshe shif si bohet rradha. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Pse mer do kalosh gjo knej ka pallati im ti......... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Klinton

Primus registratum

Ta heq une merzine /pf/images/graemlins/laugh.gif
Degjo kur mua me kap ndonjehere vetmia, ne fakt nuk me ze vendi vend, i rras pak heavy metall
dhe bej nje uuuuuuuuuuuuu
Per te mos u cmendur komplet dhe per te mos kaluar fare ne depresion, e shtroj nje cike veten me muzike zvarranikesh, por perdreq kur e degjova per here te pare, bera edhe une si zvarraniket duke u shtrire pertoke.
Me turp nuk kishte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me pas bej nje cike gjimnastike dhe qendroj ne vertikale(patjeter me kembe te mbeshtetura ne mur)disa minuta. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po te jesh mashkull shikon ndonje film erotik
qe te ndez me keq se kur je i vetmuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po qe se jeton ne shtepi private rrasi edhe nje te bertitur te madhe si per te shuar vetmine.

Ka shume menyra por ka ca kohe qe nuk me ka kapur vetmia dhe te them te drejten nuk mbaj mend shume gjera.
Por sa po te me kujtohen do te vrapoj si i cmendur te kompjuteri per ti shkruar.

Ahh sikur te isha ne Shqiperi, do merrja kallashin( se perdreq pushka ka zene ndryshk) dhe do beja pak qitja andej nga pylli /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

U kenaqe pak? Te hoqa merzine?

eM

Paper Moon

Te duket sikur jeta po thyet dhe ti po bie poshte e me poshte! ska asnje ose asnjeri te te mbaje!
Po si gjithemone shpresa vdes e fundit! Kur ti ke humbur dhe ate ka miq atehere qe jane edhe me mire se shpresa!

/pf/images/graemlins/smile.gif