vetem!

Belinea

Primus registratum
Re: vetem!

vetmiaaaaaaaaaaaaa hm dhe me pelqen dhe sme pelqen ... Ne kete pike me thene te drejten se di pse po jam gjithmone pak konfuze /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Eja - eja sonte moj flokegjate.
Eja falma mua vec nje nate.
Vec nje nate e jo me shume
te tjerat net ti fali une.

Sonte zemra po me thote vashe
ta kalojme naten bashke /pf/images/graemlins/wink.gif

Pse me nejt vetem, mjafton pak per te qene e lumtur.

sonida

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paper MoooN:
[qb] Nata bie dhe une bie bashke me te!

Nuk ka asnje qe te ndaje dashuri me mua, askush nuk pret per mua! Jam vetem ne nje qytet te huaj me ndienja te huaja!

Miq si luftohet vetmia? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
e din se kush eshte pushtuesi i vetemis /pf/images/graemlins/tongue.gif forca jote dhe mos te humbesh kurre shpresen :confused:

Tupac

Primus registratum

NGANJEHERE NE KERKOJME GJERA TE CILAT NUK MUND TI DALLOJME.

DHE JA VJEN DITA QE MUND TI DALLOJME ...

POR ESHTE TEPER VONE.

eM

Paper Moon

ama vetmia eshte si puna e monedhes, ka gjithemone dy faqe!

ka ate te shemtuaren, ate me ate robin qe ka nga 100 ne mos 1000 vjet qe ka vdek dhe te thote se ti ne jete nuk je asgje dhe do jesh gjithemone e vetme sepse kurre nuk do zevendesosh fytyren time ketu tek kjo monedhe. Asnje nuk do te te kujtoje ty as tani qe akoma ec ne kete bote dhe as kut te vdesesh e te kalbesh.

ka dhe ate tjetren. vetmia eshte e mire per sa kohe qe nuk behet ngjitese. per sa kohe qe nuk eshte e vetmja gje qe te shoqeron ne nje dite! Te ndihmon te mendosh, ti japesh pak drejtim kesaj jete te rendomte, ti japesh pak mencuri si i thone! /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Tupac

Primus registratum

Per ata qe nuk jane ne gjendje te dallojne gjerat qe kerkojne, e vetmja alternative eshte:

ME MIRE VETEM SE I SHOQERUAR KEQ.

inah

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif KE TE DREJTE TUPAC PO PROBLEMI ESHTE SE NGANJHERE NDIHESH AQ VETEM SA NDJEN DICKA BRENDA TEJE QE TE MBYT.UNE PER VETE NUK E DUA VETMINE /pf/images/graemlins/frown.gif

kida

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tupac:
[qb] NGANJEHERE NE KERKOJME GJERA TE CILAT NUK MUND TI DALLOJME.

DHE JA VJEN DITA QE MUND TI DALLOJME ...

POR ESHTE TEPER VONE. [/qb]
:rolleyes: :rolleyes:

contie

Primus registratum

vetmia eshte e nevojshme kure fle dhe kure lexon.por ne pergjithesi vetem te ha ujku.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Solo noia e tristezza
da ieri in cuor sento.

Fissando il vuoto
inutilmente cerco.

Mi sento cadere nel nulla e non vorrei
perchè più non saprei tornare.

Petroninsja

Primus registratum

Vetmia? Pse te jete tmerri i shumices suaj kur ne kete bote kemi ardhur vetem dhe do shkojme vetem....
Vetmia nenkupton dhe ndricon ato momente, mendime qe ne nje dite me diell sdo i realizosh..

abs

nuk e di...

mos ja futni kot tuj rrejt se jena vetem, shif ku m keni mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

tati tataaaaa tati tataaa n rast urgjence /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------

pervec te tjerve eee /pf/images/graemlins/wink.gif