Re: vetem!
PaperMoon shume e lezetshme ajo qe ke shkruar ne kete teme (postimi i pare fare ketu). Nje fjali mbase shume e shkruter, por qe mbart ne vete shume kuptim dhe percjell nje mesazh disi te lenduar ne zemren tende, sikurse edhe ne lexuesve. Te frymezoi dimri, ashtu sikurse me frymezoi edhe mua dimri qe mos qofte, keto dite qe po kaloj.
Sa per ngushellim, edhe une jam ndjere e vetmuar ne kulm gjithe kete jave. Ca nga moti shume e i ftohte qe ka bere ketu, ca nga fakti qe te dashurin e kam me sherbim jashte, ca ngaqe me zuri gripi i poshter dhe ca nga thashethemet edhe cmirat e njerezve qe me rrethojne. As une keto dite s'kam ditur sesi ta luftoj apo ta sfidoj vetmine, mbase se s'kam dashur. Ndonjehere vetmia te ben mire, pasi secili/a nga ne duhet te kete ca "me time" (domethene kohe per vete veten tone), qe t'ja kushtoje, dedikoje dhe kaloje vetem me veten e tij/saj. Nuk e di, por ende kete te Shtune ne mesnate tek filloi nje bore e bute, por shume e ftohte dhe cifla-cifla perjashta, une vazhdoj te mbetem vetem...
ADRIA /pf/images/graemlins/frown.gif