Re: Veshjet zbuluese të femres!!!
I nderuar Akus,
mua personalisht me behet zemra mal dhe ndjehem e nderuar qe kam njerez me kaq principe e kaq moral te larte ketu ne forum. Te flas nga eksperienca ime, si femer tironse me studime ne USA. Mua me sjell shume kenaqesi i veshuri bukur (elegant, ekstravagant, klasik, sexy) quaje si te duash per mua te gjitha keto simbolizojne te bukuren. Eshte art me vete, nuk mund ta bejne dot te gjithe. Vetem kur shkoj ne Tirane me pushime me jepet mundesia te kujdesem per veten, pse? Sepse atje vleresohet nje gje tille, ndoshta eshte e lidhur dhe pjese e kultures Shqipetare. Pra fakti qe une ne Shqiperi preokupohem por ne kete menyre dhe marre kenaqesi nga menyra e te veshurit do te thote kjo eshte thjeshte nje argetim, eshte nje bonus i jetes ne Tirane. Me bene mua te ndihem mire dhe vetem kaq, nuk me intereson fare se cfare mund te mendojne te tjeret. Pervec kesaj,une edhe pse vishem ne shume raste por ne vendet e duhura(clubs,pubs) e ekspozuar, Une per te ndershme e njoh veten ... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif ) /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif . Pervec shakave, nuk ka se si te paragjykosh nje femer dhe te analizosh karakterin e saj vetem duke u bazuar ne cka veshur. Qesharake... Eshte gabim, duhet ta kuptosh qe e ke gabim. E kam thene njehere dhe po e perseris, ky eshte nje mentalitet i prapambetur Shqipetar dhe asgje me teper. Bottom line, eshte ne dore te femres te veshi cte doje, nqs ndihet mire ne te dhe eshte gabim ta paragjykosh dike nga veshja. (Mos gjyko nga guna po nga puna), apo jo?
Edhe lere kete teme se me femrat nuk haesh dot.
Peace
J