Veshjet zbuluese të femres!!!

Guest
Re: Veshjet zbuluese të femres!!!

pse te gjithe cunat/gocat e forumit mendojne se ata qe hyjne neper forume apo chat nuk jau var njeri ne jeten e perditshme??!!

Cjane keto mendime si prej fshatari te lumtur qe sapo ka zbritur ne qytet??
:mad: :smash:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] pse te gjithe cunat/gocat e forumit mendojne se ata qe hyjne neper forume apo chat nuk jau var njeri ne jeten e perditshme??!!

Cjane keto mendime si prej fshatari te lumtur qe sapo ka zbritur ne qytet??
:mad: :smash: [/qb]
po ho me pra mo shif icik shkrimet e atyne..thug_mentality e ku di une si e kishte nickun..
hajt mo ironi hesapi..i marin per mrapsh ca them une..lexoje ene ihere me mire se mbase e kupton ku e kisha llafin un /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

po mire per sa kohe qe te jete dikush qe i hollohesh gishtat me shume se ne skemi pse ta vrasim mendjen!
apo jo hotgirl?

inah

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Thug_Mentality:
[qb] Ketu s'po merreni vesh fare ju, keni dale nga tema dhe jeni futur ne breket e femrave.O cuna pse merreni kot me keto femrat e forumit, jam i sigurt se keto qe flasin keshtu po ti shofesh se si vishen jo qe sdo te shkoje mendja per sex me to por as qe jua ka var ndonje deri me sot.
Njera me e <mire> se tjetra, ju jane holluar gishtat dhe jam i bindur se ju kane filluar te kalben se nuk ma merr mendja te merret ndonje djal me to. [/qb]
besoj se nuk merret as edhe nje vajze me ty mqs ti rri neper forume si te gjithe ne te tjeret "qe s'na e var njeri" :smash: :smash:

Thug_Mentality

Primus registratum

Nuk e kisha fjalen per te gjitha. Sa ironike qe je ti hot !!?? Kjo eshte puna ime te rri ne forum dhe ne chate gjithe diten, po ta beja llacin nuk do me shihje ketu.Paguhem per kete pune.

hot

Hotgirl

[qb] Nuk e kisha fjalen per te gjitha. Sa ironike qe je ti hot !!?? Kjo eshte puna ime te rri ne forum dhe ne chate gjithe diten, po ta beja llacin nuk do me shihje ketu.Paguhem per kete pune. [/qb]
hot??? shif me mire se skam shkrujt una siper teje..

Thug_Mentality

Primus registratum

Hot, je e para qe i ke dhene gojes me shume nga cduhet duke paragjykuar dhe cilesuar pa fakte mua. Per ty ishte.

hot

Hotgirl

[qb] Hot, je e para qe i ke dhene gojes me shume nga cduhet duke paragjykuar dhe cilesuar pa fakte mua. Per ty ishte. [/qb]
sorry por vete e fillove i pari..
fillimisht dole jasht temes,edhe e dyta na ofendove neve vajzave te forumit edhe ne shkrimet e tuaja binte ne sy qe as mos te na merej ne konsiderate cfare shkrajme neve gocat e forumit sepse..etj etj..
sa me kalu tek tema gocat duhet te vishen ashtu sic ju shkon veshja pa mare parasysh eshte e zbuluar apo e mbuluar..
personalisht kam vape ne vere te rri e mbulume..
sorry edhe njehere sepse dola pak nga tema

I

insane

Guest

bla bla bla... te rifutemi ne teme..

perse ne meshkujve ( ndoshta vetem mua?) me pelqen qe te shoh (ose me mire mos shoh ) veshje tek femrat?.. POR
nuk do te kisha deshire qe e dashura ime te vishesh (apo te MOS vishesh) ne ate menyre??

cfare kemi frike se shikimet e meshkujve te tjere mund te na "e marrin" ?
me thoni pak ju gocat..ndoshta 1 partner tuaji mund ta kete gjetur pergjigjen (qe une se gjekam dot)

BTW... mua me pelqejne kur shoh xhins (a vita bassa) ndoshta edhe 1 "veth" tek kerthiza!!!
ahhh...vera vera

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] bla bla bla... te rifutemi ne teme..

perse ne meshkujve ( ndoshta vetem mua?) me pelqen qe te shoh (ose me mire mos shoh ) veshje tek femrat?.. POR
nuk do te kisha deshire qe e dashura ime te vishesh (apo te MOS vishesh) ne ate menyre??

cfare kemi frike se shikimet e meshkujve te tjere mund te na "e marrin" ?
me thoni pak ju gocat..ndoshta 1 partner tuaji mund ta kete gjetur pergjigjen (qe une se gjekam dot)

BTW... mua me pelqejne kur shoh xhins (a vita bassa) ndoshta edhe 1 "veth" tek kerthiza!!!
ahhh...vera vera [/qb]
:thumbsup:

I

insane

Guest

c'fare edhe ty te pelqen te shohesh femra me xhins a vita bassa e? :eek: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Pantallonat a vitta bassa mund ti vesh ai/ajo qe mund "t ia lejoje vetes" .Se ka nga ato (me teper vajza) qe i veshin ato edhe pse ata "nxjerrin ne pah" ca kilograme te teperta! :rolleyes:

Edhe une do ve piercing ne hunde ne qeshor!!Mami do me :smash: po.......ec mo!

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Tironsja-Si-Shpirt:
[qb] Femrat i ka bere zoti, vepra arti. Ka lezet ti shohesh se jane si yll. Per sa kohe kane cte tregojne dhe kane trupa te bukur, bravo i qofte. Nuk eshte aspak e vertet qe femrat vishen te zbuluara per te terhequr meshkujt, ky eshte nje mentalitet shume i prapambetur i meshkujve Shqipetare, turp turp. Pra cuna na vjen keq qe do ju ngacmojme me veshjet tona provokuse, po ca ti besh kjo eshte zgjedhja jone. Goca, jepini, vishuni si tju vije dhe si te jeni ju rehat sepse pak rendesi ka se c'mendojne te tjeret.
Peace [/qb]
Me 99% kjo motra jeton ne Tironen tone moderne ky deshira per te qit gjoksin dhe shalet po kalon kufijte e te imagjinueshmes.Burrat e cunat ecin rruges me durte para pantallonave se vihen ne siklet fukarejte.
O motra,po mire ty te duket bukur te trajtohesh i oibjekt seksual?
Mire te duket te marresh tre propozime ne dite me llafin e pare me pelqejne kofshet e tua dhe gjoksi yt?

Af c'degjenerim!

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Gigo:
[qb] Vajzat ne Shqiperi, ne Tirane te pakten, vishen shume bukur, ne shume vende te mesdheut ka shume vajza qe vishen ashtu. sigurisht, ka dhe ekzagjerime qe i bejne vajzat te duken me keq, me ndryshe, mbase dhe si prostituta te vendeve te tjera. Kjo nuk do te thote asgje. Kjo eshte tendenca jone, ne vendin tone, le te pershtaten te tjeret me te po te duan. Keta djemte moralista si puna e Akusit flasin pallavra. Ne Shqiperi jane djemte ata qe duhet te mesojne pak me shume si te vishen, si te behen me te kuptueshem, te ulin egersine idiote qe i karakterizon dhe te rrisin ca me shume nivelin intelektual. Une vete jam mashkull po ne kete teme jam me vajzat: GO GIRLS! :thumbsup: [/qb]
Ngjo mor Gigo.
Une s'e di se ka kenon ti.Di te te them se ne qe jemi jashte shohim nje diference shume te madhe ne veshjen dhe ekspozimin e vajzave shqiptare ne Shqiperi dhe te huajave ketu.Nuk them se ketu s'ka imoralitet.Por ama nje femer keteja kufizohet te iki ne shkolle me dy gisht minifun sa me mulu b****n apo me gjoks jashte.
Shkurt fare:te gjithve u pelqen te vishen bukur,por ekzagjerimet s'i dua une.

P.s:Ju cuna kush e do te dashuren noi tip qe rri kome permi kome me mini e kanotjere gjys bark e gjoks-jashte,provokuse,etc????

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] c'fare edhe ty te pelqen te shohesh femra me xhins a vita bassa e? :eek: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo more..thjesht isha dakord me ato qe the /pf/images/graemlins/smile.gif

Danae

Primus registratum

tema me revolton,fundja "nje njeri qe na do te miren",nje njeri qe preokupohet te na mbroje e te na ngreje ne rang qe femrat te mos behen objekte seksuale,shqetesohet per pasojat e demshme.
ta lexosh me revolton as shume sa minifundin e konsideroj perkates te bashkesise neolitiane.
ka dicka ne kete bote qe njerezit tentojne te imponojne ne mijera menyra,mendimet e opinionet e tyre.atehere le te hapim tema edukimi veshjesh,sjelljeje,leksione mbi artin,filozofine e muziken,per te mos thene me te rendesishmen,leksione si te formosh nje karakter e nje personalitet.

Danae

Primus registratum

qe nuk ndikohet nga veshja e nje njeriu po kalon cike me thelle.

pertejdhnjak

Primus registratum

femrave te bukura u ka lezet edhe pse tregojne pjese te tera te trupit,por ne krahe te tyre e mundojne te vishen(modern way)edhe ca femra te tjera qe veshja me e pershtatshme per to do te ishte(muslim way).