Veshjet zbuluese të femres!!!

Nei

Primus registratum
Re: Veshjet zbuluese të femres!!!

Fillimisht postuar nga lule-bore:
[qb]
TANI ME SHUME SE KURRE VAJZAT JANE TEPER TE ZHVESHURA GJOKSE KERTHIZA QE PER MUA ESHTE NJE PJESE TEPER INTIME DHE PRIVATE ESHTE TURP TE JETE E MBULUAR VAJZAT SOT JANE TE KOHES VETEM DUKE U ZHVESHUR .ZOTI GJITHA FEMRAT I KA FALUR NJESOJ ....[/b] [/qb]
Kot mu kujtua se si ne nje kishe gjithe graria fshatit po perfliste nje goce qe kishte ardhur me dekolte ... Turpi botes thoshin duke ngritur syte lart e duke admiruar njekohesisht engjejt lakuriq qe mbushnin kishen ... Dhe mos me thoni qe ishte admirimi i syrit artist per vepren e Michelangelos!!

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Ti essenza si vishesh? [/qb]
Spo me ndahesh sot.
E cte te them... Ke kohe qe nuk bertet a si eshte halli?

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Cdo gje varet nga ambjenti edhe ne moderim me ata qe te rrethojne, por nese nje femer eshte e lezecme dhe dicka i rri bukur e i shkon pse jo athere, le te veshe cfare i shkon. Sa ekspozon eshte ne deshiren e saj. Its a free world. [/qb]
THEM QE AMBJETI NUK NDIKON SHUME, TE PAKTEN PER MUA! KUR SHKOJ NE OPERA TE SHTUNAVE KAM VENE RE QE BEJ PJESE NGA FEMRAT ME TE RRALLA QE VISHEN ME PANTALLONA TE ZBRITURA DERI POSHTE BELIT, DHE ME VANS!!!!

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EMINEM_D12:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Cdo gje varet nga ambjenti edhe ne moderim me ata qe te rrethojne, por nese nje femer eshte e lezecme dhe dicka i rri bukur e i shkon pse jo athere, le te veshe cfare i shkon. Sa ekspozon eshte ne deshiren e saj. Its a free world. [/qb]
THEM QE AMBJETI NUK NDIKON SHUME, TE PAKTEN PER MUA! KUR SHKOJ NE OPERA TE SHTUNAVE KAM VENE RE QE BEJ PJESE NGA FEMRAT ME TE RRALLA QE VISHEN ME PANTALLONA TE ZBRITURA DERI POSHTE BELIT, DHE ME VANS!!!! [/qb]
ne opera the???????

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb]
[qb]
A PO MENDONI VAJZA KU KA ARRITE MENYRA E VESHJES SONE SA DJEMT JANE TE BEZDISUR DJEMTE NA BEJNE THIRRJE TI KUSHTOJME ME SHUME VEMENDJE TRUIT TONE DHE RESPEKTIT NDAJ VETES ATA JANE LODHUR NGA TEPRIA JONE NDAJ LE TE RESPEKTOJME VETEN DHE TRUPIN TONE QE TE TJERET TE NA RESPEKTOJNE

[/b] [/qb]
Cilet djem jane te besdisur?
Edhe ne qofte keshtu , crendesi ka cthirrje bejne djemte? Ne fakt djemte therrasin edhe ne stadium ne statusin e tifozit, therrasin ne rruge ne stausin e shokut, ose te gjahtarit..djemte therrasin ku tju doje e bardha zemer, per cfare tju doje i bardhi shpirt. Deshira per te "thirrur" eshte larg kompetences per tu "degjuar". Le qe une as nuk ja ve fajin fare cunave per ca komplekse femerore qe gjejne shpetim duke u strehuar ne "thirrjet" e cunave.

1.Dinjiteti dhe respekit per veten nis me nje mendim te pavarur nga thirjet.
2. Vazhdon me te qenit vetvetja.
3.Me rregull treshi del se ku dhe kur perfundon. [/QB]
PO E NIS NGA THIRRJA E 3
PO NUK JA VARE KESHILLAVE THIRRJEVE TE TE TJEREVE DUKE MOS PYTUR NJERI DHE DUKE VAZHDUAR SE QENI ASHTU I TE PELQEN NE RREGULL 3 TRESHI DO RRESHQITESH KEQ NJE DITE
SE NJE FJALE E URTE THOT SATE RROSH DO TE MESOSH
DUA TE THEM SE VREJTEJT E KESHILLAT JANE VEQSE PER MIRE PER NJE JETE TE BUKUR TE LUMTUR etj etj

2 kush jane djemye qe therrasin/
thjesht mund te jene dhe kusherinjte vellezrit prinderit te njohrit e tu te mi dhe kujtdo tjeter sepse mendoj qe na duan te miren dhe te rritemi ne nje shoqeri te paster me vlera e moral pse thone gjeje shokun me te mire se veten ndaj nga njerez te mire e nga keshilla te zgjuara ti gjithmone del e fituar ,e ne kete rast ato qe ti i ngaterron me te bertitura ne stadium e ku di une qe jane jashte teme keto djem qe na kritikojne per veshje te tepruar une i vleresoj shume
qe ti vleresosh nuk dothot te jesh fanatike por te perballesh me te verteten
une personalisht kam pas veshur mini pantolla teper te shkurta qe tani ja kam ndaluar vetes sepse per mua personin mund ta identifikoje shume mire veshja
NJE PROSTITUTE QFARE PERFAQESON/
SI DALLON QE NJE FEMER ESHTE PROSTITUTE?
PREZANTIMIN TA BEN VESHJA E SAJ DHE LAKURIQESIA E TRUPIT TE SAJ?
NJE FEMER ME NJE VESHJE TE TEPRUAR NUK MUND TE IDENTIFIKOHET NDRYSHE PERVEQ SI NJE OBJEKT SEKSI/

JAM VAJZE E KOHES E NDJEK MODEN SI NGA ANA KLASIKE DHE SPORTIVE POR GJITHMONE PA E TEPRUAR SEPSE RESPEKTI NDAJ VETES DHE TRUPIT TIM KA ME RENDESI

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb]
[qb]
TANI ME SHUME SE KURRE VAJZAT JANE TEPER TE ZHVESHURA GJOKSE KERTHIZA QE PER MUA ESHTE NJE PJESE TEPER INTIME DHE PRIVATE ESHTE TURP TE JETE E MBULUAR VAJZAT SOT JANE TE KOHES VETEM DUKE U ZHVESHUR .ZOTI GJITHA FEMRAT I KA FALUR NJESOJ ....[/b] [/qb]
Kot mu kujtua se si ne nje kishe gjithe graria fshatit po perfliste nje goce qe kishte ardhur me dekolte ... Turpi botes thoshin duke ngritur syte lart e duke admiruar njekohesisht engjejt lakuriq qe mbushnin kishen ... Dhe mos me thoni qe ishte admirimi i syrit artist per vepren e Michelangelos!! [/qb]
E DASHUR
ATO TABLLOTE ME LAKURIQESI NE KISHE NUK HYJ FARE UNE BILES DHE MUA ME HABISIN SE NE NJE VEND SI KISHA KU NE RREGULLORE NUK LEJOHET TE HYSH PA VELLO NE KOKE ,E QE KA MURGESHA DHE MURGJ APO PRIFTERINJ KA TE TILLA PIKTURA /
MUND TE PYESESH NDONJE TE KRISHTERE APO PRIFT OSE MURGESHE SE ESHTE PYETJE ME VEND
DUA TE SHTOJ SE PO NE NJE VEND TE RESPEKTUAR SI KISHA DITEN E KURORZIMIT NUSJA MUND TE JETE ME NJE VESHJE TEPER EKSITUESE DHE BILES DUHET TE PUTHET PARA PRIFTIT NDAJ ATO PIKTURA MBASE JANE VENE PER TE FRYMEZUER QIFTETE E SAPOMARTUARA QE TE MOS HEZITOJNE NE MOMENTIN E PUTHJES

cokus

Primus registratum

dhe ju femrat sa shpejt merrni zjarr me jahu.doni vetem me fol.shprehni menimet me 2 fjali mos boni hartim.ne mjaft u kapet mas fjalve te cunave.vdisni me u grric i cik srrini dot

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga cufo derrkuc sexy:
[qb] dhe ju femrat sa shpejt merrni zjarr me jahu.doni vetem me fol.shprehni menimet me 2 fjali mos boni hartim.ne mjaft u kapet mas fjalve te cunave.vdisni me u grric i cik srrini dot [/qb]
He mo cufo a te ka faj Lulka me aman!!!!
:eek:

inah

Primus registratum

UNE per vete vesh me shume minifunde.shyqyr qe kete vit ka dale dhe moda me mini /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua

Primus registratum

Personalisht nuk ndihem rehat me rrobe provokuese edhe pse i kam qejf ne raste speciale, si psh Spanish party ne plazh /pf/images/graemlins/smile.gif

...nga Dua

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Akus:
[qb] Ne kete teme do doja te diskutonim rreth ndikimit te veshjes se nje femre ne shoqeri.C'ndikim ka expozimi i tepert pjeseve te trupit te saj ?
Une perdora fjalen i TEPERT por padyshim qe njerez te ndryshem kane mendime te ndryshme persa i percaktimit te se tepertes.

Peace
ND [/qb]
Une do te shtoja tek tema dhe veshjet zbuluese te mashkullit, sa per balancim...
Cdo te thote ekspozim i tepert?!
Gjoks, shale?!
E po civilizimi nuk shihet as tek mbulesa dhe as tek zbulesa, po hapni syte ne vend tjeter, se grate qe ne vitet 60 mund te dalin perseri pa sytjena, nese jua ndjen ashtu!
Jane pikerisht ksi komentesh qe i bejne grate te pasigurta per fizikun e vet, dhe dalin me shprehje "s'ndjehem rehat me veshje te tilla"...
Natyrisht qe s'ndjehesh rehat moj moter, te bejne te ndjehesh sikur je rruspi, apo sikur ke vrare njeri!
Pffffffffffffffffffffffffffffffff!

Guest

lere lere /pf/images/graemlins/laugh.gif

inah

Primus registratum

une vishem dhe zhvishem si dua vete dhe pike mbaroi muhabeti. :cool:

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EMINEM_D12:
[qb] [/qb]
THEM QE AMBJETI NUK NDIKON SHUME, TE PAKTEN PER MUA! KUR SHKOJ NE OPERA TE SHTUNAVE KAM VENE RE QE BEJ PJESE NGA FEMRAT ME TE RRALLA QE VISHEN ME PANTALLONA TE ZBRITURA DERI POSHTE BELIT, DHE ME VANS!!!! [/QB][/QUOTE]

pikerisht edhe une thashe cdo njeri eshte free te veshe ate qe do, personalisht adaptohem, ne opera bej pjese ne ate grupin qe vishet pak me teper si shkohet ne opera por kjo nuk do te thote qe nuk respektoj guston tende.

Guest

Veshja varet nga efekti qe do te krijosh...pra ambjenti qe ti do rreth teje. nese nje femer kerkon te jete provokuese dhe te kete rreth vetes sa me shume admirues vishet dhe tregon pjese te trupit te saj deri na ate pike ku mjafton.pasi nje rol te rendesishem sipas meje e luan sjellja qe i pershtat veshjes.

usastudent

Primus registratum

Po mire , a ka efekt ne shoqeri veshja e femres ?Pra si ndikon ajo ne sexin tjeter dhe ne permiresimin apo denigrimin e moralit ?