Veshjet zbuluese të femres!!!

usastudent

Primus registratum
Re: Veshjet zbuluese të femres!!!

Me duket se nuk po me kuptoni HIC se ku e kom fjlaen.
Une as qe po mendoj qe ju vajza duhet te pyesni djemte kur te visheni.Une po flas per ndikimin qe ka veshja juaj te djemte.Pikerisht kete ndikim ju nuk mund ta kuptoni per faktin e thjeshte sepse nuk jeni djem.

Ata djemte qe tregojne boxerat duke lon pantallonat pertokzakonisht jane 15-18 vjecar , edhe po te jene me te mdhej nga trute aq kan ngel!

Princesha

Primus registratum

Tani edhe un jam dakort me Akus, sepse veshja tregon karakterin, por sdo te thote qe gjithmone do vishemi njesoj edhe nqs duam te vishemi seksi sdo te thote qe do nxjerrim pjeset e trupit jasht, mund te dukesh bukur edhe pa nxjerre as nji gje jashte.
Un mendoj qe ato qe nxjerrin pothuajse gjithe trupin jasht, kane qefin te terheqin vemendjen e djemve dhe doemos do shikohesh me sy tjeter.

Por jo gjithmone vlen kjo qe thashe mesiper.

Albanian_princess

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Tani edhe un jam dakort me Akus, sepse veshja tregon karakterin, [/qb]
Shume po thojne qe veshja po tregon karakterin, por te lutem c'fare karakteri tregon se nuk po e di. Meqe ti princeshe je femer me trego se si vishes, ose Akusi si mashkull si vishet qe atehere ta kuptoj edhe une c'fare karakteri keni ju te dy.
Si mbas teorise qe keni ju te dy, dhe shume njerez ne kete bote, pse ne mundohemi te gjejme c'fare personi eshte nje njeri kur veshja na i tregon te gjitha.

Ela_001

Primus registratum

Veshja eshte nje preference individuale, nese ti vet je rehat dhe ndihesh mire ashtu athere mire per ty. As nuk i behet vone njeriu cfare mendojne te tjeret.
keto komplekset e cfare do mendojne te tjeret mund te te drejtojne jeten athere ku e ke individualitetin ti si person? So, shkurt ky muhabet seicili sipas qefit vet.

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Tani edhe un jam dakort me Akus, sepse veshja tregon karakterin, por sdo te thote qe Un mendoj qe ato qe nxjerrin pothuajse gjithe trupin jasht, kane qefin te terheqin vemendjen e djemve dhe doemos do shikohesh me sy tjeter.
[/qb]
Duke marre parasysh qe the kjo nuk vlen gjithmone, desha te them gjithashtu qe: nuk ka si te pasqyroje karakterin nje veshje, se njeher mund te jem veshur sporty dhe njeher me kostum, e njeher si per clubbing, e kjo nuk do kish te bente aspak me personalitetin/karakterin tim, por thjesht me guston dhe preferencat e mia si femer. Sa per vemendje, ndonjehere te pelqen te vishesh seksi sepse ndoshta te pelqen qe te ndihesh seksi, por seksi mund te beje te ndihesh dhe nja tracksuit ashtu si dhe nje mini, varet whether you make the clothes or the clothes make you. Do thoja nje femer e bukur e veshur seksi per mua do ishte thjesht seksi, nje femer dumb veshur seksi do ishte nje femer dumb seksi /pf/images/graemlins/smile.gif so, karakteri hyn gjithkund ndoshta dhe ketu por nuk e ben rroba qe ke veshur.

usastudent

Primus registratum

Stained , me duket se as ti spo me kupton drejt ne kte teme.Une jam i mendimit se veshja tregon karakter.Si e tregon? Ja pra , juve vajzat qe visheni si te doni se canishume menderen per te tjeret , per ambjentin se ku jeni , sdoni me ja dit gjoja a ju shikojne cunat apo jo , sdoni tja dini per pasojat qe mund te kete ajo veshja juaj ne nje ambjent ku shkoni.Pse pak te duken kto per karakterin e nje personi? Une spo them qe tregon ne e ke shpirtin e keq apo te mire.Kjo eshte vetem nje pjese e karakterit.Edhe kto qe po them une jane pjese te karakterit.Per disa persona veshja vleresohet shume.Per mua psh tregon goxha per nje person.Une as qe doja te lidhesha me nje femer qe me nxjerr trecerekun e trupit jashte , ah po sexualisht mund te me terheqi po pelqimi ndalet aty dhe po aty fillon mospelqimi.

Ti bere nje pyetje per veshjentime.Une perpiqem te vishem normal , brenda normave , me pelqente jem i rregullt , i veshur bukur ,po me duket se ktu qendron gjithe problemi , tek percaktimi ibukurise.Mbase per ju bukuria eshte lakuriqesi , per mua nuk eshte.

Have fun

Peace!

Ela_001

Primus registratum

As ti nuk i ke kushtur vemendje asaj qe kam shkruar une, pasi une ne fakt i bera citim dikujt tjeter, mgjth ti kur thua qe vishesh bukur; ndoshta ashtu mendojne dhe ato femrat "qe nxjerrin trecerek trupi jasht". Dhe jam totalisht kunder asaj pjese te karakterit qe tregoka, pasi nese ty te reveloka nje pjese te karakterit pse jo te gjithin athere? Kjo vjen pasi ne ate moment krijohet menjehere paragjykimi dhe i bie qe po te mendosh ashtu as qe i jep shanc ketij personi ta njohesh. Kjo vlen dhe per nje mashkull qe mund te jete veshur ne menyre ekstravagante. Shkurt muhabetit, nuk i bejn rrobat njerezit, por njerezit bejn rrobat me kapish. Nuk kisha asgje kunder teje seicili ka opinionin dhe shijet e veta.

Princesha

Primus registratum

Un e kam fjalen si veshesh zakonisht dmth cfare rrobash vesh me shume, un spo flas per nje rast ose 2, cfar stili ke.
Disa gjithmone zgjedhin rroba qe te ekspozojn, disa te tjere kan nje stil tjeter, mos me thuaj tani qe nuk pasqyron vetveten, edhe muzika qe degjon pasqyron karakterin(edhe megjithese kjo nuk ka fort lidhje me temen).
Shpresoj qe te mos me keqkuptoni, se nuk kam ardhur ti mbushi mendjen njeriu, vetem po jap nje mendim timin personal.

usastudent

Primus registratum

Mendoj se pakashume u sqaruan pozicionet e secilit rreth lidhjes se veshjes me karakterin.Gjithsesi ky nuk ishte qellimi kryesor i hapjes se kesaj teme.Ajo qe vlen te diskutohet eshte se a ndikon veshja e femres ne jeten sociale te nje shoqerie te caktuar.

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] fshatareske,eh sa po heqin akoma fshataret e shkrete,mire qe u diskriminuan gjithmone dikur po edhe tashti.
e te mendosh qe akoma s'kam pa fshatare lakuriq. [/qb]
Fshataret diskriminohen prej "fshatareve te qyteteve" dhe jo prej qytetareve. Nuk kam degjuar ndonjehere gjyshen time, te lindur ne qytet dhe me prejardhje qytetare, te flasi keq per fshataret apo ti ofendoje, perkundrazi, me ka bere pershtypje sa respekt ka pasur per to. Nuk me ka lejuar asnjehere te shaj dike "katunar"! Kurse te ardhurit nga fshatrat ne qytet (aq me teper ne Tirane sa mbaj mend une) i hypte tangerlliku qe jetonin ne Tirane dhe e kishin ne maje te gojes per te share dike "fshatar".

Mendoj qe veshja karakterizohet dhe nga vendi qe vjen, p.sh. europianet duken te veshur ndryshe nga amerikanet.

cate

Primus registratum

JANE VULGARE FINTE DHE JO FEMRA. THJESHT ME KEMISHE DHE XHINSE TREGON FEMINILITETIN E SAJ NJE FEMER E VERTETE

Almaa'95

Papirus rex
Cdo gje e tepruar behet bajate! Do thoja qe femra te tilla ne perpjekje per tu dukur sexy duken vulagre! Dhe po, ja arrijne qellimit te kene vemendjen, por jo ate te duhuren !
Personalisht, shkrihem me keto!

-Zana-

e...Thjeshte
Tani varet se per cfare pjesesh zbuluese behet fjale. Nuk kam komplekse te tilla ne pergjithesi.

-Zana-

e...Thjeshte
Nuk besoj qe eshte prb tek veshja e tepert/zbuluese.... Por sjellja/veprimet & synimet. Si lavire mund te sillet edhe nje femer e mbuluar .

Almaa'95

Papirus rex
Nuk ka kurre mundesi te dyta per nje pershtypje te pare!
Edith Head thote : Fustani jot duhet te jete mjaftueshem i ngushte per te treguar qe je femer, dhe mjaftueshem i gjere per te treguar cfare femre je !

-Zana-

e...Thjeshte
Sa I ngushte dhe I gjate eshte dhe duhet te jete fustani I im, e vendos une Jo burra/gra mbare ... Lol

Por sic thashe ka te beje sjellja, Jo veshja. Mundesite pastaj varet sa I intereson pales tjeter .. Ka gjithmone mundesi te dyta, gjithmone. Hera e pare pothuajse gjithmone te mashtron. Lol

Almaa'95

Papirus rex
E mori personale! :D
Vajze ti dil pa fustan fare, pak problem perben se ty KJO qe je te ben tipi, vishesh/zhvishesh njesoj eshte per ty!

Une Po komentoj ne pergjithesi,jo per ato si ty. Po flas qe femra,FEMRA TAMAM duhet te dije si dhe sa te zbulohet, eshte klass me vete arti i te zbuluarit, por ti ndoshta se kupton:D

-Zana-

e...Thjeshte
Beja qejfin vetes Beja - lol

Cfare do te thote klas art per Ty sdo te thote per Mua ... Lol

Merr nje prositute Vishe klas , dhe Sipas teje na Qenka femer taman taman me class , art me vete ... Lol

Almaa'95

Papirus rex
Beja qejfin vetes Beja - lol

Cfare do te thote klas art per Ty sdo te thote per Mua ... Lol

Merr nje prositute Vishe klas , dhe Sipas teje na Qenka femer taman taman me class , art me vete ... Lol

Merre nje vajze te mire vishe si prostitute, kjo do e bej me te mire akoma sipas teje,apo me sexy!? (Kompleksi ketu na doli tek ty) !