Po aq fshatare me jane dukur te mbuluarat koke e kembe me pantallona e fustane te veshura mbi pantallona.Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
Ishim nje here, para ndonje muaji, ne nje mbremje ku ishin mbledhur shume te rinj shqiptare. Une isha me disa miq te mite qe shkruajne edhe ne AF dhe ishim ne terezi tek tavolina jone, kercenim. Nejse.
Kalon njera, nje bjonde artifciale, qe ishte lyer dhe veshur me nje "gje" te vogel qe sikur therriste: "ME MERR ME VETE NE SHTEPI..."
Bente figure, por disi figure palacoje. Ia bera nje here me shenje albanes (se forumit) me nje rrotullim sysh keshtu, dhe me tha "Gjynah, eshte fshatare"
[/qb]
Perdora fjalen "fshatareske" thjesht per koerence ne citimin e mesiperm.Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] fshatareske,eh sa po heqin akoma fshataret e shkrete,mire qe u diskriminuan gjithmone dikur po edhe tashti.
e te mendosh qe akoma s'kam pa fshatare lakuriq. [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Hihihiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga trendy:
[qb]besoj se nuk merret as edhe nje vajze me ty mqs ti rri neper forume si te gjithe ne te tjeret "qe s'na e var njeri" :smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga Thug_Mentality:
[qb] Ketu s'po merreni vesh fare ju, keni dale nga tema dhe jeni futur ne breket e femrave.O cuna pse merreni kot me keto femrat e forumit, jam i sigurt se keto qe flasin keshtu po ti shofesh se si vishen jo qe sdo te shkoje mendja per sex me to por as qe jua ka var ndonje deri me sot.
Njera me e <mire> se tjetra, ju jane holluar gishtat dhe jam i bindur se ju kane filluar te kalben se nuk ma merr mendja te merret ndonje djal me to. [/qb]
Ne Shqiperi gjithmone kane qene meshkujt qe kane nderhyre ne femrat e familjes se cfare ato duhet te veshin, burri ja ka treguar gruas, babai vajzes, etj. etj. dhe femra e perulur eshte bindur.Fillimisht postuar nga Akus:
[qb] Ju vajza do benit mire qe tja linit djemve gjykimin e kesaj te fundit , pra te ndikimit te veshjes suaj , sepse eshte pothuajse e pamundur per ju te perceptoni se cfare ndodh brenda nje mashkulli.
[/qb]
Po mire c'eshte kjo dicka thelbesore e tipit te vajzes qe tregohet nga veshja e saj, jam shume kurioze ta di.Fillimisht postuar nga Akus:
[qb] Gaboheni aq shume sa nuk e keni idene.Vajza nuk me tregon qe eshte prostitute , normalisht , por me tregon dicka thelbesore te tipit te saj.Nga ana tjeter , kohet e fundit po ndodh nje fenomen teper i cuditshem.Duke qene se "moda" po evolon drejt zhveshjes edhe ato vajza qe mbase nuk do visheshin ne ate menyre , detyrohen nga ambjenti te veshin dhe te pelqejne nje rrobe qe mbase sdo ta vishnin me deshiren e tyre nese moda nuk do influenconte.Nuk po them qe kjo ceshtje eshte bardh e zi, eshte teper e komplikuar, por ideja ime qendron se ne shumicen e rasteve veshja tregon per karakterin e nje personi dhe se veshja e femres ndikon ndjeshem ne nje shoqeri.Ju vajza do benit mire qe tja linit djemve gjykimin e kesaj te fundit , pra te ndikimit te veshjes suaj , sepse eshte pothuajse e pamundur per ju te perceptoni se cfare ndodh brenda nje mashkulli.
Peace! [/qb]