Ironik
joetisti_ Locus omnem 29 Nov 2015 #489 pickuese (m'u desh te imagjinoj dicka per te gjetur nje nofke. Pickon apo s'e gjeta? )
B Balahk Locus omnem 29 Nov 2015 #493 Zemren ja ka fal joetistit.me ne fund joetisti doli njera qe te vlerson
Qika_Ks Forumium praecox 29 Nov 2015 #494 Balahk said: Zemren ja ka fal joetistit.me ne fund joetisti doli njera qe te vlerson Click to expand... Joetisti nuk me flet mua
Balahk said: Zemren ja ka fal joetistit.me ne fund joetisti doli njera qe te vlerson Click to expand... Joetisti nuk me flet mua
B Balahk Locus omnem 29 Nov 2015 #495 Qika_Ks said: Joetisti nuk me flet mua Click to expand... joetisti? Ncuq nuk besoj
joetisti_ Locus omnem 29 Nov 2015 #496 Une po shkruaj por ne te vertete me ka zene gjumi dhe jam ne enderr. Po pergjigjem heren tjeter lidhur me ate qe diskutoni me lart. (tema) saharian
Une po shkruaj por ne te vertete me ka zene gjumi dhe jam ne enderr. Po pergjigjem heren tjeter lidhur me ate qe diskutoni me lart. (tema) saharian
Qika_Ks Forumium praecox 29 Nov 2015 #497 Balahk said: joetisti? Ncuq nuk besoj Click to expand... Ntm ty , pff joetisti tu pa andrra koti .
Qika_Ks Forumium praecox 29 Nov 2015 #499 Pse te trashe ? Ti ca i bjen me qen kokrra e injorances apo ?