Vendosni nje pseudonim antarit me siper..!!!

TinkerBell

Papirus rex
Di të vlerësoj të bukurën.. ( fotografinë kam ndër mënd kur e them ).

Vetëm pseudonim që nuk shkruajta :p
Përtoj ta fshij tani.
 

Artin

Papirus rex
Di të vlerësojë të bukurën, meqë pëlqen fotot e mia... :p

Tinkerbell -> do ta përshkruaj me 2 fjalë, se 1 nuk më del.

1. Pozitive 2. Bukurshkrimore.

Me të fundit, e kam fjalën që është nga të paktat anëtare femra (në mos e vetmja) që e respekton shqipen dhe shkruan me ë dhe ç. :)
 
Top