Vendosni nje pseudonim antarit me siper..!!!

joetisti_

Locus omnem
Tani ca duhet te them per ty?
A mos vall duhet te te lavderoj sa per sy e faqe?

hmm ne fakt je e lezetshme.
Teper e mire me mua dhe me tjeret me sa shoh.Une timen e kam bere ,me ta lyp ta kam lypur.
Tani pres pergjigje nga ti.:p
Ka kohe ky propozim. Na bere kureshtare. Ta la? :)
(tema) Thamina: ujkeshe seksi
 
Top