Vazhdo fjaline...

Sweety el

Locus omnem
..., nuk eshte e vertet, jan thashetheme-, foton tende mbaj akoma ne kulete, ka fillu ti bjeri i cik ngjyra duke e puthur,,, (carramba )
nuk te besoj hic .me mire ndahemi se nuk behet keshtu larg njeri tjetrit vetem flasim ne tel.edhe pse te dua me vjen keq po do vuaj pak dhe do mundohem te te harroj....lamtumire dhe jete te lumtur ate qe do marresh uroj te jete me e mire se une.....

bobo

marksist-enverist
uaaa, te ndahemi?-avash, se spo mbushem dot me fryme! :eek:
me mire tme thoje: ka rene termet dhe eshte shkatarru cdo gje, sesa kete!

Sweety el

Locus omnem
uaaa, te ndahemi?-avash, se spo mbushem dot me fryme! :eek:
me mire tme thoje: ka rene termet dhe eshte shkatarru cdo gje, sesa kete!
ajo dashuri qe kisha per ty mbaroi dje edhe sot jam dikush tjeter nuk jam me ajo goca e qete por jam kthyer ne nje djall te vertete gje qe ti e shkaktove,keshtu qe une e ti ketej e tutje skemi gje bashke.te uroj fat edhe pse nuk duhet por eshte gjeja qe ta uroj nga zemra edhe pse me dhemb dicka e tille ...uroj qe ajo qe te gjesh te te bej me te lumtur se une dhe te te dhuroje dashurine qe une sta dhurova.......

abs

nuk e di...
hahahahaha qeshe me te madhe :D duke i then vehtes- fjalet e tija, as te dashurin :D qe zura mram :engjell: nuk mund ta bejne paaak xheloz :hidhu: sidhe urimin qe po ja them ketij - jam duke ja uruar vehtes ne fakt :kerce: e falenderoj qe me nxiti me merr ket'vendim, mbasi s'me bente qe s'me bente te lumtur! :nerd:
Jam pergjegjes i vehtes, une dhe vec une mund ta bej ate te lumtur! :wub:
hajt :vrapusi: shnet :kartonikuq:

uuups se desh harova :p
merr shishen e...ABSLULUT VODKA'S natyrisht :D
apo pin ndonje pije alkolike tjeter Sweety? ;)

Sweety el

Locus omnem
hahahahaha qeshe me te madhe :D duke i them vehtes- fjalet e tija, as te dashurin :D qe zura mram :engjell: nuk mund ta bejne paaak xheloz :hidhu: sidhe urimin qe po ja them ketij - jam duke ja uruar vehtes ne fakt :kerce: e falenderoj qe me nxiti me merr ket'vendim, mbasi s'me bente qe s'me bente te lumtur! :nerd:
Jam pergjegjes i vehtes, une dhe vec une mund ta bej ate te lumtur! :wub:
hajt :vrapusi: shnet :kartonikuq:

uuups se desh harova :p
merr shishen e...ABSLULUT VODKA'S natyrisht :D
apo pin ndonje pije alkolike tjeter Sweety? ;)
pi redbull ose tekila por asnje pije alkolike nuk ma heq merzitjen qe kam ......jam shume keq jam bo per ne spital...hahahahahahahahah...jo mo jo se se bej veten une ti vij keq njeriu sepse se dua meshiren .....me mire te me duash per ate qe jam sesa te me duash per meshire harroje miqesine ose dashurine nese e ben per meshire sepse nga engjell kthehem ne djall......

abs

nuk e di...
...keshtu e mbushur me kontraste te larmishme Personaliteti, perserita;
- pershtatja ka qene dhe eshte per mua shume boring, so qe tani ve ne dukje qe jam vec per te pershtatshmen :cool:, kusuri le te shkoje me turmen :kerce:

ja futi nja tri kater takila :D dhe...

Sweety el

Locus omnem
po jo moj se pi alkolin per te harruar dike qe nuk me deshi por me harroi per nje tjeter kur u kujtua ishte shume vine edhe tani une jetoj te tashmen e kaluara iku..ndodhi cndodhi ndodhi tani e tashmja dhe e ardhmja jane te rendesishme.....

abs

nuk e di...
hmmmm, absi i thote vehtes, e shikon titullin e temes sweety apo kujton se jemi tek "fam transparent" ku flitet mbi cdo teme hapur - si ne shtepi :D

sakt qe e ardhmja fillon qe tani, ne kete moment, dhe nga ky moment...hedh veshtrimin nga deti, c'te shohi...

Sweety el

Locus omnem
hmmmm, absi i thote vehtes, e shikon titullin e temes sweety apo kujton se jemi tek "fam transparent" ku flitet mbi cdo teme hapur - si ne shtepi :D

sakt qe e ardhmja fillon qe tani, ne kete moment, dhe nga ky moment...hedh veshtrimin nga deti, c'te shohi...
thote vazhdo fjaline edhe une ate po bej......

Sweety el

Locus omnem
dhe shikimi me kap dike ai kthehet dhe me shikon...ul koken dhe iki largohem...ai me ndjek....me kap nga krahu dhe me thote je shume e bukur.....

Sweety el

Locus omnem
ok shkojme ku te duahs ti vetem me ty prane te jem qe je si engjell...te kam kerkuar te kam ndjekur po ti sma ke varur fare dhe sot jam shume i lumtur qe mu dha mundesia-i thote djali.por edhe une jam e lumtur qe te njoha ne nje rast te tille....me pelqen shoqeria me ty.....dua te eci me shume se kaq....

abs

nuk e di...
ajo- qyqa pse ke harxhuar kaq shume kepuce ? nuk ke facebook profil ose albforum? atje takoheshim e komunikonim bashke.
ai- harroje, asgja s'ka ma rendesi per mua se sa ti! je ai ylli qe rrin afer henes :D ai do te ndricoje pergjithmone per ty...nga ky cast! rruges drejt kafes X....

bobo

marksist-enverist
-cdo pish moj?-mir e kishe: do isha bere dhe me kompjuter..., por metoda klasike ste le mbalte..., dhe ja ku jemi bashke... ;)