Vazhdo fjaline...

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

nje histori, qe shume vete kerkonin ta dinin.............
 
S

Scorpion

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

...e kjo histori do te vazhdoje, vazhdoje per aq kohe sa keta njerez duan ta dine dhe jane kureshtar.......
 

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

Dihet qe njerezit jane gjithmone kureshtare dhe do te vdesin kureshtare perderisa...............
 
S

Scorpion

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

perderisa jane gjithmone ne kerkim dhe su rri ne vend.........
 
S

Scorpion

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

S'do mend, doja te flisja por asnje fjale s'po me vinte ne mendje per momentin dhe......
 

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

......se ca mu kujtua, qe as ty sta merr mendja.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif
 
S

Scorpion

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

.....pergjumja me beri qe te mos kuptoja ate qe ti qe kishe ndermend dhe ndaj sma mori mendja, por ti me le te kuptoja qe......
 

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

.......une kisha kujtuar, qe ti gjoja e kishe kuptuar ndaj..........
 
S

Scorpion

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

.....mendoja dhe une se e kisha kuptuar, por thjesht ishte nje iluzion i krijuar ne koken time, nderkohe......
 
S

Scorpion

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

...ti ike ti pergjigjeshe e me le te filozofoja me veten e te dyshoja....
 

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

...qe une me verte ate zile po prisja per .....
 
S

Scorpion

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

...tu shkeputur nga kthetrat e mia qe po te merrnin frymen dhe.......
 

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

.......te merrja fryme lirisht, sepse pa frymemarrje..........
 
S

Scorpion

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

...s'ka jete, dhe jeta ia vlen te jetohet ne cdo sekonde te sajen, me te mirat e te keqiat e saj, problemet e zgjidhjet....
 

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

...qeshjet dhe qarjet, gezimet dhe vuajtjet, rendesi ka qe.............
 
S

Scorpion

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

... te mos kthejme koken prapa, se mund te na ndrydhet, te ecim e te vazhdojme, nqs rrezohesh, ti Fanta do vish te me ngresh....
 

Guest
Re: Vazhdo fjaline...

....dhe do te te them.. a ikim ja fusim nje xhiroje tani...se mbase na vijne ide te reja per.........
 
Top