Vazhdo fjaline...

Sweety el

Locus omnem
SA LULE KA NE BOTE
TE GJITHA KANE AROM
PO LULJA ME E BUKUR
ESHTE DASHURIA JONE...me kete poezi po te tregoj dashurine qe kam per ty.

Sweety el

Locus omnem
ku te vij o jeta ime?kur nuk e di se ku je ne keto momente si te vij?me ka marre malli shume dua te te puth te te ndiej afer nuk di me se cte them.ku je zemer sepse do te vij me vrap tek ty vetem te jem prane teje dua asgje me shume.

Sweety el

Locus omnem
jemi larguar shume keto dite une dhe ti,pse ndodhi kjo?por sot qe u takuam i shpjeguam njeri tjetrit se nuk durojme dot te jemi larg njeri tjetrit ,po mire ku shkove me aq nxitim qe as me perqafove dhe as me the mirupafshim?cfare ndodhi?do flasim ne mbremje?shpresoj te jesh shume mire se po ishe ti do jem edhe une.

Sweety el

Locus omnem
me mori malli qe nga momenti qe u ndame bashke,une nuk jetoj dot pa ty,ti jeta ime tani dhe pergjithmone.te dua zemer te dua le ta marre vesh gjith bota qe une te dua ty dhe vetem ty.jam shume e lumtur qe kam njohur nje njeri shume te mire dhe qe me kupton ai je ti dhe vetem ti.ti me ngalle ndjemjat e dashurise se thashe me vete qe nuk do dua me asnje pervec l......por ai tani eshte e shkuar e harruar.e kam lene mbrapa cdo gje me te tani dua te shijoj keto momente me ty dhe vetem ty.dua te flasim me shpesh bashke po ce do do ndahemi prap se une do jem ne shkolle dhe sdo kem kohe per ty,si do tia bej pa te pare dhe pa degjuar zerin tend dhe pa lexuar shkrimet e tua poetike.me thuaj se nuk di.
do te te pres ne mbremje ashtu sic e lame shpresoj te vij dhe te vish.

Megg

Carpe Diem
me mori malli qe nga momenti qe u ndame bashke,une nuk jetoj dot pa ty,ti jeta ime tani dhe pergjithmone.te dua zemer te dua le ta marre vesh gjith bota qe une te dua ty dhe vetem ty.jam shume e lumtur qe kam njohur nje njeri shume te mire dhe qe me kupton ai je ti dhe vetem ti.ti me ngalle ndjemjat e dashurise se thashe me vete qe nuk do dua me asnje pervec l......por ai tani eshte e shkuar e harruar.e kam lene mbrapa cdo gje me te tani dua te shijoj keto momente me ty dhe vetem ty.dua te flasim me shpesh bashke po ce do do ndahemi prap se une do jem ne shkolle dhe sdo kem kohe per ty,si do tia bej pa te pare dhe pa degjuar zerin tend dhe pa lexuar shkrimet e tua poetike.me thuaj se nuk di.
do te te pres ne mbremje ashtu sic e lame shpresoj te vij dhe te vish.
Lool titulli duhej te ishte ''Vazhdo romanin'':p qe ta permbaje kete postim tendin ''Sweety''
:p

draizer

Forumium maestatis
....mirembrema....edhe pse sje ketu ...e di qe me ndjek e degjon cdo rrahje te zemres ....e di qe edhe smund te shkosh pa marr puthjen qe te uron nje nate me endrra te arta...per ata sy qe me dhurojne mua driten.....naten zemer....e agimi i dites se re te jete ashtu si e don ti zemer....

Sweety el

Locus omnem
zemer me mungon shume sot....kam nevoje per ty.........dje nuk isha mire se strangulisa kemben ashtu jam edhe sot......shpresoj te sherohet shpejt......po ti ku je sot?ste kam pare as degjuar dhe as ke shkruar......me ka marre shume malli po te pres..............

draizer

Forumium maestatis
...zemer....me fal qe smunda te shkruaj sot qofte edhe 1 germe te vetme per ty....por nuk do mundja te prisja te nesermen per te thene se me ke munguar shume....e se te dua edhe me shume nga dje.....e di qe gjumi ti ka renduar syte e une ti puth lehte e te uroj nje nate te qete e gjumin me endrra te embla si vet ti zemer.....e agimi i dites se re...te kete ngjyrat e tua .....naten zemer...puthje pa mbarim ..per buzet e tua qe shqiptojne vec mire per mua.....

Sweety el

Locus omnem
e di qe te kam munguar po ti ku ishe dje?jam merzitur me ty nuk do te te flas per ca dite.si do tia besh pa mua.

draizer

Forumium maestatis
...ciao zemer...nuk do desha kurrsesi te merzitesh ti.....por ngushellohem qe edhe e merzitur kur je ...mendon per mua...te kam shpirt....e mos mu merzit.....

draizer

Forumium maestatis
do te te flas se nuk rri dot pa ty.
.....e do beje shume mire....ti e din se une mezi te pres .....kam mall.....me mungon shume....edhe pse mundohem te harrohem pas mesimeve ...eshte e pamundur...kudo me shfaqesh ti ...ti zemer.....e mos i mbyll syckat....pa puthjen time te nates se embel......naten shpirt....te d.....u........a......a......a.....