Vazhdo fjaline...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
ahhh, jam zhdukur, jam harruar, me kane harruar, jam merzitur, po merzitem...nuk me mungon...asgje dhe askush....ahhhhh jete mizore dhe katile....

draizer

Forumium maestatis
Me ka marre malli....ku je?jeta ime me mungon...te puc folt...
...po zemer...te me puthesh se buzet e tua jane magjia vete.....e keshtu ndjehem i teri nje me ty.....e mos harro se mbremja eshte e embel kur ti je brenda saj....eja...

Sweety el

Locus omnem
po ku ke shkuar qe me nuk me shkruan ?apo me ke harruar ?se di cte bej .....te vazhdoj une te shkruaj apo jo?.......eh dashuri dashuri.......kete emer ke ti.........vetem dashuri.....................

draizer

Forumium maestatis
.....mirembrema zemer...e di qe cdo cast qe i mungojme njeri tjetrit ..eshte shummm...me teper se nje mungese.....por vetem mendimi se te kam zemer e se do te gje ketu.....me ben te ndjehem ne cdo cast me ty......

Sweety el

Locus omnem
u bene dite qe nuk flasim po cndodhi midis nesh??por do vije dita do flasim bashke dhe ajo dite mund te jete balle per balle ....zemer e di qe pa ty une jam kot...me mungon shume shume shume......te dua zemer te dua.....nuk di cte bej qe ta marrin vesh te gjithe qe une te dua ty dhe vetem ty.....sot isha ne shpi dhe mendoja per ty....thash po ta kisha ketu do ti shkoja ne shpine e tij...do ta zgjoja nga gjumi me puthje dhe ledhatime.....do dilja me te ..por cti besh ai eshte larg dhe me mungon...enderroj dhe kur hap syte shikoj qe jam vetem ne dhome e shtrire ne krevat dhe ai eshte bosh.....

bobo

marksist-enverist
..., 'ai' eshte larg..., edhe 'ai' shtrire ne krevat, atje large shum large, dhe ne gjoksin e tij mbeshtetur koken nje bukuroshe pa tekstile, te cilen e perkedhel lehte me majen e gishtit nga vithet pergjate belit ...

Megg

Carpe Diem
...e me fjalet e embla qe dikur un shijoja, nje tjeter ben te lumtur
po un prap mallin e shuaj duke menduar ai' asht i lumtun edhe
pse un' sjam lumtunia e tij'....
E pse dreqin sa here e harroj ,ndodh dicka qe TAK ta ben zemra e fillon
prap te ndjesh pasionin qe dikur kishte marre flake po nga largsia e
ftohtesia u shnderrua ne nje drite qe thjesht duket nga larg....

Megg

Carpe Diem
...ai e hap,,sdegjon asnje ze,,,papritur e gjej veten ne anen tjeter te receptorit duke pritur te degjoj zerin e tij si nje drite shprese nen hijen e te ciles jam fshehur une....

abs

nuk e di...
Zotni Trandafili ne telefon- degjohet zeri i tij i ngrohte dhe sexi :D
Hallo, hallo, eshte njeri ne Telefon? ...

bobo

marksist-enverist
..., m'u duk sikur degjova nje ze tjeter, prandaj!-po ti, kaq shpejt u preke karafile moj?-vetem per keq tvete mendja ty...

bobo

marksist-enverist
... po, ti e din qe kam qene shum i zene..., dhe gjithnje duke menduar per ty!-mesa duket,ty ste paska marr malli fare per mua!?

Sweety el

Locus omnem
po pse te me marre malli kur ti kujtohesh pas nje viti dhe nga ta di une qe ti ke menduar per mua duke qene ne krahet e nje tjetre....ti sillesh shume indiferent dhe ne fjalet qe thua sme dukesh sikur te ka marre malli keshtu qe me mire ta leme me kaq.....

bobo

marksist-enverist
..., nuk eshte e vertet, jan thashetheme-, foton tende mbaj akoma ne kulete, ka fillu ti bjeri i cik ngjyra duke e puthur,,, (carramba )