Re: Vazhdo fjaline...
...te bente dhe te sillej si i padukshem!
Por ja qe te gjithe e shikonin, kur i behej shurra dhe ne mes te rruges zberthente pantallonat, nxirrte penisin e tij perjasht dhe urinonte ne sy te te gjitheve, habitej pse te tjeret e shikonin me habi dhe largoheshin te trembur ose kthenin koken nga ana tjeter, per mos te pare nje skene te tille kaq "te paturpshme"! (atij i pelqente te bente urinen ne sy te dashnores se vet, eksitohej jashte mase, gjithashtu edhe ajo) Se kishte problem qe ishte ne mes te trotuarit dhe ne mes te njerezve qe ecnin me nxitim
Ai uleriste sa kishte ne koke, "jam i padukshem, kur dua te jem i padukshem dmth qe nuk dua te me shikoni" "pse habiteni duke me pare" "vazhdoni rrugen, qeshni, flisni ne celular, ju femra, vazhdoni te tundni bythet kur ecni, mos u trembni nga mua" "nuk jam une " jam i padukshem" " per mua nuk egzistoni"
te gjithe mendonin se ai ishte i droguar rende, ne te vertete ai ndjehej thjeshte i kenaqur me vetveten, nuk e çante me koken prej kohesh per qeniet njerezore qe kishte rreth vetes, nuk i behej me vone per gjykimet dhe paragjykimet e askujt, jetonte jeten e tij momentale, totalisht, plotesisht, pa rregulla, pa tabu, pa pengesa, njeriu i botes se lire, se hapesirave pa fund, planetit pa llojin e kafshes njerezore mbi te, ishte ai...
shkundi pikat e fundit te urines, pa majat e kepuceve qe ishin sperkat, (po mendonte pluhurin qe do ngjitej aty) ngriti koken dhe duke mberthy pantallonat pas nje levizje bythesh nga para mbrapa...pa dy police qe po afroheshin drejt tij...
u kujtu qe s'ishte i padukshem... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif