Vazhdo fjaline...

abs

nuk e di...
Re: Vazhdo fjaline...

i nje robot... /pf/images/graemlins/grin.gif e me furqen ne dore ju afrua syrit magjik te shihte kush ishte mbas dere...

true confidental

Forumium maestatis

intuita nuk e kishte genjyer .....ishte pikerisht ajo me nje shishe vere ne dore dhe buzeqeshjen e perhershme ...Po tani mendoi dhe .........

true confidental

Forumium maestatis

Paniku zgjati vetem disa sec, u pa ne pasqyre dhe vuri masken e zakonshme te sigurise dhe ftohtesise se zakonshme , ashtu sic ishte me furcen e dhembeve ne dor dhe gojen plot shkume terhoqi dorezen e deres ......

@d@

Primus registratum

duke i hapur vend te futej brenda. Ajo- E dija qe do ishe ne shtepi dhe mendova ta festoj me ty lajmin e mire qe kam... Ai- pa mundur te fliste u perpoq ti jept nje shkelqim syve bosh..gjeja qe deshiroi me shume ne ato momnete ishte te rrinte vetem dhe te imagjinonte veten e tij elegant, bukurosh dhe ....

soni2

Primus registratum

egoist o zot sa here e mallkonte veten se ishte i tille por ja sa here qe dilte ne qytet ndihej sikur ato donin te ishte i tille sikur bota rrotullohej rreth tij .......

vieux_et_moche

Primus registratum

dhe shikonte rreth e rrotull dhe mundohej te lexoje ne shikimin e njerzve ate qe ai mendonte ,sa makine te bukur kam edhe lek kam te gjitha te mirat po pse jam ende beqar me te verte jam kaq i shemtuar........

^^MIA^^

Forumium maestatis

kshu eshte kur pasuria nuk eshte gjithcka,por ne fund te fundit edhe bukuria nuk eshte kaq pjese e rendesishme sa te ngelesh beqar prej saj .Me keto pikepyetje ne koke ..

pinkparadise

Forumium maestatis

kisha nje gjullurdi te madhe...per pak mendova, shpresova dhe urova te vrisja veten /pf/images/graemlins/laugh.gif
por...

Princesha

Primus registratum

m'doli gruja perpara (dmth un /pf/images/graemlins/laugh.gif) dhe m'naloi, ne moment thash me vedi, shyqyr qe m'ka martu nana me zor /pf/images/graemlins/grin.gif
se...

pinkparadise

Forumium maestatis

por me mire grun (pinkun) se sa tonçen, dava mashkulli /pf/images/graemlins/laugh.gif e per ça hyn ne pune??? per hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif
gjithsesi gruja jemi asht gruja ma e mir ne ket bot, vallaj te gjitha ti kisha te gjitha do ja jepja /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Princesha

Primus registratum

dethka un per ty /pf/images/graemlins/lol.gif
toncja buk e kos po han, spo t'ban gja - e bindi gruja e saj /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

sejdia, sepse me kalimin e kohes kur bie shum shi, edhe mbushen /pf/images/graemlins/laugh.gif ....behet liqen artificjal ...

tushi

Valoris scriptorum

ku neper kodrat rreth e rotull, çiftet perfitojne nga rasti ti shprehin njeri tjetrit ......

^^MIA^^

Forumium maestatis

mashtrimet ,iluzionet,genjeshtrat, shpifjet.Njeriu duhet te jete spontan ,ti thote gjerat sic i ndjen ,boll bene role ...