Paniku zgjati vetem disa sec, u pa ne pasqyre dhe vuri masken e zakonshme te sigurise dhe ftohtesise se zakonshme , ashtu sic ishte me furcen e dhembeve ne dor dhe gojen plot shkume terhoqi dorezen e deres ......
duke i hapur vend te futej brenda. Ajo- E dija qe do ishe ne shtepi dhe mendova ta festoj me ty lajmin e mire qe kam... Ai- pa mundur te fliste u perpoq ti jept nje shkelqim syve bosh..gjeja qe deshiroi me shume ne ato momnete ishte te rrinte vetem dhe te imagjinonte veten e tij elegant, bukurosh dhe ....
egoist o zot sa here e mallkonte veten se ishte i tille por ja sa here qe dilte ne qytet ndihej sikur ato donin te ishte i tille sikur bota rrotullohej rreth tij .......
dhe shikonte rreth e rrotull dhe mundohej te lexoje ne shikimin e njerzve ate qe ai mendonte ,sa makine te bukur kam edhe lek kam te gjitha te mirat po pse jam ende beqar me te verte jam kaq i shemtuar........
kshu eshte kur pasuria nuk eshte gjithcka,por ne fund te fundit edhe bukuria nuk eshte kaq pjese e rendesishme sa te ngelesh beqar prej saj .Me keto pikepyetje ne koke ..
m'doli gruja perpara (dmth un /pf/images/graemlins/laugh.gif) dhe m'naloi, ne moment thash me vedi, shyqyr qe m'ka martu nana me zor /pf/images/graemlins/grin.gif
se...
por me mire grun (pinkun) se sa tonçen, dava mashkulli /pf/images/graemlins/laugh.gif e per ça hyn ne pune??? per hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif
gjithsesi gruja jemi asht gruja ma e mir ne ket bot, vallaj te gjitha ti kisha te gjitha do ja jepja /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.