Vazhdo fjaline...

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Vazhdo fjaline...

Papritur, një mendim kaloi në kokën e tij e ai filloi të qeshte.
- Deshe të ta thithnin? Ja ku tu plotësua dëshira - tha me gjysëm zëri gjithmonë duke ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

aristokratja

Forumium praecox

... tundur e shkundur mbeturinat e fundit te ndergjegjes se tij te piset, e cila sot mesa duket i ishte mbledhur ne....

Kondrapedali

Kondrapedali

... pjesën më të vyer të qënies së tij, nën bark. Më pas, mbylli rubinetin e dushit dhe zgjati dorën të kapte ... /pf/images/graemlins/devil.gif

Erind

Forumium maestatis

... shampon kunder zbokthit, donte te shkumosej per here te fundit, kur ne etiket lexoj "efekte dytesore" dhe vazhdonte me ...

Daniel H

Primus registratum

...disa kushte qe i kerkoheshin konsumatorit t'i permbushte. "Po lahem me sapun tha ai dhe zgjati doren te merrte sapunin e preferuar te tij te markes....

Erind

Forumium maestatis

... minkia, po kaloj tek ai i rrogozhones. hapi dollapin dhe nxorri kallupin e len aty para 90', buzeqeshi kur ju kujtiua hera fundit. ishte fund...

Daniel H

Primus registratum

... i korrikut te vitit 1990. I kujtohej ajo kohe se perkonte me hyrjen e refugjateve ne ambasada. Kishte shkuar ne dyqan dhe kish kerkuar marken e tij te preferuar "sapunin e Rrogozhines" dhe shitesja pak me qesendi i ishte pergjigjur "bli dhe keto, se pastaj do i qash me lot, s'ke per te gjet me". Dhe ai sa leke kishte ne xhep, qe beheshin rreth 25 leke te reja, i beri te gjithe sapun. Era e sapunit te Rrogozhines e lidhte me shume kujtime....

KoDoShi

Primus registratum

...të cilat qëndron thellë në kujtesën e tij. Kjo herë, sikur zgjoi kujtime që nuk do të mundeshin të strukeshin më, por do t'qëndronin dhe do ta vrisnin dalë-ngadalë të shkretin. "Ehh! ..ç'ti bësh, kur nuk ke as forcën për të mundur të kaluarën tënde, duhet ta flësh mëndjen!...Por ti mos u dërzo, qëndro me këmbë në tokë, dhe mos e lër diçka t'tillë, si e kaluara jote të tallet me atë ç'ke arritur të krijosh më sot me vet jetën tënde! ...Hapi syt dhe shiko përreth nuk janë të gjithë yje, por janë thjesht njerëz të maskuar, t'cilët me 'buzqeshjen' e tyre mundohen të 'fshehin' gjithçka... kurajë, më duhet kurajë" - K'to ishin fjalët që djali pëshpëriti më vete. Një zë u dëgjua...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

...nga megafoni i sheshit, ne qender te qytet studentit...oh jo e pamundur... si eshte e mundur qe nje ze i degjuar para kaq kohesh... ti rivije perseri me te njetin timber fishkellues, me te njejtat zhurma e oshetima perreth...ohhh mbylli veshet...mbylli syte...ne vend qe te harronte keto kujtime te trishta...shikonte veten te lyer me boje te kuqe...shikonte te gjithe shoket dhe miqte qe vraponin gjithandej per ti shpetuar policise qe i ndiqte nga mbrapa me ate dreq boje te kuqe... qe nuk ju hoq asnjehere nga ato rroba qe kishte veshur ate dite...STOP STOP STOP...nuk dua me kujtime...une kam ikur tani... nuk kam me vend atje...nuk ka me vend per mua...une jam i huaj mes shokeve te mi...qyteti studentit le te rrije keshtu ne kujtese... ne mjegull...pa asnje shperblim moral...shkoi ne guzhine e ndezi radion ne kupe te qiellit qe te harronte zhurmat ne koken e tij...hapi frigoriferin...birrat dhe nje mbasdite e gjate e prisnin ne...

aristokratja

Forumium praecox

... per te kuvenduar per femrat, dhe per gjithcka qe kishte lidhje me to, me ke do te deshironte ta...

Daniel H

Primus registratum

... ta perzjej me alkool nje here," mendoi. Nxorri nga bufeja shishen e konjakut e vuri ne tavoline, nxorri nga sunduku i vjeter barin dhe filloi ta dridhte. Pas gjysme ore koktaili e ndjente veten shume te lirshem aq sa po i mbushej mendja se ishte ne gjendje te fluturonte. Doli ne ballkon, hipi ne parvaz....

juliana

Primus registratum

...hapi krahet, pertheu lehte gjunjet si nga nje trampoline e gurte, hodhi edhe nje here shikimin poshte. Rrugice e pashtruar, gure te pluhurosur qe kesaj here i dukeshin si gryke e nje cigareje gjigande e cila tymoste shtruar. Nje harabel i fluturoi rreze veshit. "Shoku, e bejme nje gare?"...

Daniel H

Primus registratum

...sfida i pelqeu djalit. Perplasi krahet fort, por e ndjente se po humbte lartesi. Duke pare me sy fundin e vet i flet zogut "a e masim kush e ben perplasjen me te fuqishme ne to..?". S'arriti ta mbaronte fjalen kur ndjeu siperfaqen e ftohte te cimentos...