valle gjith jeta keshtu eshte,pyetje-pergjigje?

Hektor12

Locus omnem
Prandaj se dalloja eeee tashi e kuptova sa mire qe ma spjegove se do vdisja injorant. Mos tregova mungese te theksuar injorence eee :p
 

Hektor12

Locus omnem
Beteje vertet por jo e fituar gjithmone ... duhet te kesh kurajon te pranosh dhe humbjen ... ne fakt pak e bejne
 
Top